ACCA91
Primećen član
- Poruka
- 816
Ima li nekog ko ide u vms,ili po novim vzs?Nije valjda da bas nikog nema!!!!Ajde ljoodi,javljajte se!!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E kod nas nije bas bilo tih cajeva i toga, sto ne znaci da sad nece biti. Imas vremena da to lepo spremis,nije strasno. Sto se tice smera za babice ne znam puno ali se mogu raspitati. Sta te zanima?
Ljudi ne zamarajte se sa tim zbirkama,ja sam je imala pa opet nisu bila pitanja odatle.Ne znam koji smerovi polazu hemiju,ali ona je bila smesna,samo jedan zadatak ili dva,sve ostalo teorija na nivou osnovne skole. A biologija nije bila naivna.Da, zbirka nece izlaziti.Informator tek u aprilu. A uchi se iz knjiga za srednju medicinsku....
Pazi na nasem prijemnom nije bilo puno pitanja o biljkama i zivotinjama,par pitanja samo. Uglavnom su bila pitanja vezana za celiju,hromozome,ali veruj mi nista strasno. Sto se tice smera za babice ne znam puno ali se mogu raspitati ako te nesto konkretno zanima.
Ma kakvi crni cajevi ...a jel treba da strebam bas sve oblasti? i ono recepti za pripremanje cajeva, tinktura, kako zrtvovati male, srednje i velike ogledne zivotinje..
Dijeteticar.Nina na kom si smeru ?
Dijeteticar.
Ljudi ne zamarajte se sa tim zbirkama,ja sam je imala pa opet nisu bila pitanja odatle.Ne znam koji smerovi polazu hemiju,ali ona je bila smesna,samo jedan zadatak ili dva,sve ostalo teorija na nivou osnovne skole. A biologija nije bila naivna.
Imala sam i jedno i drugo,lakse ti je Zdravstveno vaspitanje,profesorka iz Mentalne je zaje.bana,ima neke ispade...E jel si imala mozda zdravstveno vaspitanje i mentalnu higijenu? Zanima me sta je lakse? To su mi izborni predmeti pa ne znam sta da uzmem.
Da,evo sad vidim na sajtu,imaju babice,ne primaju na moj smer,nema ni stomatoloskih sestara...ni esteticari...svastanina, nemoj me plasiti sa tom biologijom, ionako sam skroz iscimana . a sto se tice smera za babice, on je uveden prosle godine. i vise se ne polaze hemija, vec samo bios. to je valjda po nekom novom zakonu, bolonja, sta li...