Malwarebytes anti-malware mi prijavljuje virus na HKEY_CURRENT USEER_SYSTEM/currentcontrolset/services/kbiwkmqakaggpl,i kad ga pokusam obrisati,jednostavno nece,sta tu raditi?a cudno je da ga ni panda anti-rootkit ni avg anti-rootkit ne vidi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malwarebytes anti-malware mi prijavljuje virus na HKEY_CURRENT USEER_SYSTEM/currentcontrolset/services/kbiwkmqakaggpl,i kad ga pokusam obrisati,jednostavno nece,sta tu raditi?a cudno je da ga ni panda anti-rootkit ni avg anti-rootkit ne vidi...
panda anti-rootkit ni avg anti-rootkit ne vidi...
Ovakva panda...
e jesam,izgleda da ga je malware ipak obrisao,,imam jos jedan problem evo ga log od remove it pro
RemoveIT Pro v7 - SE (Build date: 25.6.2009) log.
Generated at: 9.9.2009 on 12:58:57
Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (Build 2600)
12:58:57: Scanning, please wait...
13:07:41: Infected file (Sys32.cnmlm61) C:\WINDOWS\system32\cnmlm61.dll -> No action taken.
13:20:39: 1 Dangerous files have been found on your computer.
Click on "Fix" button to fix selected tasks.
13:20:57: Cleaning please wait...
13:21:03: Cannot clean file.
13:21:06 Cleaning process finished!
13:21:10: Cleaning process aborted!
If you wish Click on "Quick Scan" button to start scan again.
Finished...
i nece da ga obrise,zasto?
ma probao sam i s njom,ali vidim da ne koristi
jesi siguran?ajd da sam nasao viruse sa eset smart security 4 nego sam nasao viruse sa nod32 2.7
znaci da je avast losiji i od te starije verzije...a te nazive virusa nisam mogao ni zapamtiti jer su bas neki gadni,verovatno ih avast nije imao u svojoj bazi
ja ne kazem da je avast jako los,meni se cinio sasvim ok i to mi je bilo jako sumnjivo,dok nisam stavio neki drugi antivirus i preskenirao komp sa njim i imao sam sta videti,tako da za sada ostajem na esetovim proizvodima jer su po mom misljenju jako jako dobri(ne osporavam kvalitetu avasta,kasperskog,avire itd)svako ima svoje misljenje o AV koji mu je bolji i koji mu se pokazao kao dobar,ali ne bi bilo virusa da ne idete na svakakve stranice i skidate svasta
![]()