Virus sa foruma

ambidekster65

Legenda
Moderator
Poruka
69.758
Od sinoć mi se nešto čudno dešava na forumu. Recimo izađem sa foruma sa početne strane. Kasnije upalim forum i on mi prvo otvara umjesto početne strane stranicu ptf Sport. Maloprije skeniram komp na viruse i antivirus nađe da imam virus. Znači bar godinu dana mi je komp bio čist i juče mi je neko sa foruma ubacio virus.

Od sinoć mi se nešto čudno dešava na forumu. Recimo izađem sa foruma sa početne strane. Kasnije upalim forum i on mi prvo otvara umjesto početne strane stranicu ptf Sport. Maloprije skeniram komp na viruse i antivirus nađe da imam virus. Znači bar godinu dana mi je komp bio čist i juče mi je neko sa foruma ubacio virus.
Išao na LjiS bez zaštite? :manikir:

1. Izbriši virus
2. Promeni lozinku
3. Obriši keš i kolačiće
4. Proveri ekstenzije u pregledaču
5. Ponovo instaliraj pregledač - osim ako nije onaj koji je došao uz uređaj
6. Instaliraj adbloker - Instaliraj pouzdan adbloker (npr. uBlock Origin) kako bi blokirao potencijalno zlonamerne oglase i skripte koje mogu doći sa foruma.

Back