Virtualni egzibicionizam

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ono sto je rekal banshee
traume iz detinjstva, neee, sujeta
golo dlakavo dupe moze
ne
ne, zovem se vanesa sokchic i zelim da ostanem anonimna :)

desi ribo oduvijek sam se lozio na tebe:)
vanesa.jpg

a koji sve tipovi egzibicionizma postoje?
i kada neko kaze ja sam egzibicionista sta tacno time misli...
mislim sigurno ne skine gace i trci go ulicom ili tako nesto...

bas me zanima sta se sve potrazumeva pod egzibicionizmom i na koji nacin moze da se manifestuje?

Na temi se pitanje odnosi iskljucivo na sex. Egzibicionizam je nagon za pokazivanjem i javnim razgolicavanjem. A egzibicija (reci su srodne, jel?) je javno pokazivanje, prikazivanje, izlaganje, ne u seksualnom kontekstu, nego u bilo kom drugom, umetnici su npr. u ovom smislu egzibicionisti, ne svi naravno...

Na temi se pitanje odnosi iskljucivo na sex. Egzibicionizam je nagon za pokazivanjem i javnim razgolicavanjem. A egzibicija (reci su srodne, jel?) je javno pokazivanje, prikazivanje, izlaganje, ne u seksualnom kontekstu, nego u bilo kom drugom, umetnici su npr. u ovom smislu egzibicionisti, ne svi naravno...

Ma, meni je simpaticno to sve jer sam i ja egzibicionista, al mi nije simpaticno da ista osoba stalno prica o egzibicionizmu, "golotinja" "egzibicionizam" "moja prvi akt" "moja prva i druga sisa", aj reci da nisi imala u vidu najvise egzibicionizam u vezi sa seksom, pa cu bas da ti vjerujem...

znachi da ja nisam egzibicionista ako samo posmatram... :roll:
nishta onda, razgolititju se sledetje godine... :lol: da ne shtrchim previshe od ostalih egzibicionista... :)

Golotinja, akt uopste, ne mora da ima seksualni kontekst. To kad skontas, sve ce ti se samo razjasniti. A sisa je majcinska. :-P
Ova tema se ne bavi umetnickim ekspresijama, vec ovim banalnim. Kapiras?
Tipa "Uh, al' sam se hebala!" i slicno....:lol:

Sta je za vas virtualni egzibicionizam, gde mu leze koreni i gde je granica dobrog ukusa? :razz:
Da li sebe smatrate egzibicionistom ove vrste i da li prelazite pomenutu granicu po vasem misljenju?
Nemam pojma, valjda se radi o ličnostima koje su u suštini narcisi, a kako tu svoju potrebu za dokazivanjem ne mogu da zadovolje u RL, pa ovde traže nekog ko će im se diviti i aplaudirati.
A ta granica je individualna, ono što je meni skroz neprimereno i neukusno, za nekog drugog je vrlo poželjno i provokativno. :|
Ne mislim da sam egzibicionista, jer da sam jesam, sada bih ovde pisala o mojim jučerašnjim orgazmima, no kako je u njih svoje prste umešao i jedan forumaš, neću. :-) :-D
desi ribo oduvijek sam se lozio na tebe:)
vanesa.jpg
Joj. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nego, sad si me podsetila na jednog voajera, nedavno sam slučajno naletela na ovaj tekst.

http://www.vidovdan.org/article608.html

Obratiti pažnju na deo odabir nicka.

(na primer, iako je jasno da 'gazdarica' nije vlasnica nekog foruma, nije jasno na kakvo gazdovanje ona misli, sve dok se ne otkrije da upražnjava s&m u kojem igra ulogu domine; 'kalimero' u svemu vidi zaveru i sve je nepravedno prema njoj; 'devilishgirl' je zaista devojka slobodnih shvatanja; 'divlja u srcu' je na forumu zaista divlja; 'kojot' često izlazi na viruelni auto-put foruma i napada bez razloga…).

Golotinja, akt uopste, ne mora da ima seksualni kontekst. To kad skontas, sve ce ti se samo razjasniti. A sisa je majcinska. :-P
Ova tema se ne bavi umetnickim ekspresijama, vec ovim banalnim. Kapiras?
Tipa "Uh, al' sam se hebala!" i slicno....:lol:

Kako god, imas 1000 tema o eksibicionizmu-to sam reko. Pa shvatam ja to, gledao sam jednom neki stucni (neznam zasto sam gledao:)) casopis dje je opisano kako se daje injekcija u pi*ku, i sve slikano, dlakava neka.....

"Heftala sam se sa nekim" ...hm, pa pricaj tvom momku sa kim se sve heftas, pa onda tek nama:)

Btw. egzibicionizam je dobra stvar, jedan covjek od 78 godina mi je pokazao crno bijelu sliku na kojoj je on obucen skroz, nosi kapu, torbu (bio je postar), a na jedno koljeno mu jenda SKROZ GOLA, na jedno druga, SKROZ GOLA, na 3ce (zna se sta je trece) mu troba. To je stvarno i umjetnost i......

i tad sam shvatio da je to umetnost, i zavoleo eksibicionizam.

Back