- Poruka
- 18.738
ono sto je rekal banshee
traume iz detinjstva, neee, sujeta
golo dlakavo dupe moze
ne
ne, zovem se vanesa sokchic i zelim da ostanem anonimna![]()
desi ribo oduvijek sam se lozio na tebe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ono sto je rekal banshee
traume iz detinjstva, neee, sujeta
golo dlakavo dupe moze
ne
ne, zovem se vanesa sokchic i zelim da ostanem anonimna![]()
pa ni ti se nisi nesto pretrgla![]()
Sta je za vas virtualni egzibicionizam, gde mu leze koreni i gde je granica dobrog ukusa? :razz:
Da li sebe smatrate egzibicionistom ove vrste i da li prelazite pomenutu granicu po vasem misljenju?
Na temi se pitanje odnosi iskljucivo na sex. Egzibicionizam je nagon za pokazivanjem i javnim razgolicavanjem. A egzibicija (reci su srodne, jel?) je javno pokazivanje, prikazivanje, izlaganje, ne u seksualnom kontekstu, nego u bilo kom drugom, umetnici su npr. u ovom smislu egzibicionisti, ne svi naravno...
Na temi se pitanje odnosi iskljucivo na sex. Egzibicionizam je nagon za pokazivanjem i javnim razgolicavanjem. A egzibicija (reci su srodne, jel?) je javno pokazivanje, prikazivanje, izlaganje, ne u seksualnom kontekstu, nego u bilo kom drugom, umetnici su npr. u ovom smislu egzibicionisti, ne svi naravno...
ja volim da virtualno voajerishem...
jel to egzibicionizam?![]()
znači...znachi da ja nisam egzibicionista ako samo posmatram...![]()
A sisa je majcinska. :-P
Ne, to je ovo prvo. Egzibicionista ima manje, voajera vise, cini mi se.![]()
Nemam pojma, valjda se radi o ličnostima koje su u suštini narcisi, a kako tu svoju potrebu za dokazivanjem ne mogu da zadovolje u RL, pa ovde traže nekog ko će im se diviti i aplaudirati.Sta je za vas virtualni egzibicionizam, gde mu leze koreni i gde je granica dobrog ukusa? :razz:
Da li sebe smatrate egzibicionistom ove vrste i da li prelazite pomenutu granicu po vasem misljenju?
Joj.desi ribo oduvijek sam se lozio na tebe
![]()
Ne mislim da sam egzibicionista, jer da sam jesam, sada bih ovde pisala o mojim jučerašnjim orgazmima, no kako je u njih svoje prste umešao i jedan forumaš, neću. :-) :-D
Joj.![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mislim da sam egzibicionista, jer da sam jesam, sada bih ovde pisala o mojim jučerašnjim orgazmima, no kako je u njih svoje prste umešao i jedan forumaš, neću. :-) :-D
Golotinja, akt uopste, ne mora da ima seksualni kontekst. To kad skontas, sve ce ti se samo razjasniti. A sisa je majcinska. :-P
Ova tema se ne bavi umetnickim ekspresijama, vec ovim banalnim. Kapiras?
Tipa "Uh, al' sam se hebala!" i slicno....![]()
jeste egzibicionisto !!!ja volim da virtualno voajerishem...
jel to egzibicionizam?![]()
A zna li se možda ko je to pisao? :-)