- Poruka
- 95.553
Ček...Čije venčanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ček...Čije venčanje?
Može, taman da drva nakupite za zime usput haha
Jok, suvise si hardcore. Ja volim suptilne i nezne.@Pesadinac jel možeš da sačekaš da se udam i budem nesretna u braku pa da počnemo neku virtualnu vezu![]()
Ne utrpavaj sad neku ljubomoru. Pitanje ti nije na mestu ali ok kontam da je ravnodusan i pridruzujem se pametnoj odluci.Ozbiljno pitam, ne ljubomoriši![]()
Upravo si me javno odbio, osramotio!Jok, suvise si hardcore. Ja volim suptilne i nezne.
pa ove nase ukrotiteljke zveri u cirkusu zivotaČek...Čije venčanje?
Stižem sa motorkom...Može, taman da drva nakupite za zime usput haha
Ja se samo šalim, sve vrijeme, kao i većina, izvinjavam se ako se neko osjetio uvrijeđen.Ne utrpavaj sad neku ljubomoru. Pitanje ti nije na mestu ali ok kontam da je ravnodusan i pridruzujem se pametnoj odluci.
Korni..Lepota..pa ove nase ukrotiteljke zveri u cirkusu zivota
vidi je....mi mozemo usput gledati u svice

Ne treba ti motorka, u miraz idu dva slona, moj Dumbo i Pimpi će da vam obore drvo koje poželiteStižem sa motorkom...
Ovde je kubik 11000...Bankrot.

Odlično!...Doneću kikiriki..Ne treba ti motorka, u miraz idu dva slona, moj Dumbo i Pimpi će da vam obore drvo koje poželite![]()
Zna ona.Odakle ti to Drangulijice?To si sad izmislio.
Ne bi ja previse s pokojnicima petljao, tamo je atmosfera uvijek komorna i ljudima ne pada na pamet otvarati novcanike.Dobro Čvarak ja ću ..
A ti ih samo okadi...
Ne bi ja previse s pokojnicima petljao, tamo je atmosfera uvijek komorna i ljudima ne pada na pamet otvarati novcanike.
Pogledajte prilog 1189722

Ne volim se smucati po grobljima, osim kada je u pitanju nasladjivanje nad mojom pokojnom, zlom babom iz kucice od medenjaka.Ovo je događaj 2 u 1, ima da dođeš![]()
Ma pusti ih, moje vjenčanje su prozvali sahranom, dođi da jedeš i piješ, svakako ti je rerna skiknulaNe volim se smucati po grobljima, osim kada je u pitanju nasladjivanje nad mojom pokojnom, zlom babom iz kucice od medenjaka.
Njenu sliku u mrtvackom sanduku imao sam cak u profilnoj na bivsem forumu.
Pogledajte prilog 1189724
Jao Čvarak...Ne volim se smucati po grobljima, osim kada je u pitanju nasladjivanje nad mojom pokojnom, zlom babom iz kucice od medenjaka.
Njenu sliku u mrtvackom sanduku imao sam cak u profilnoj na bivsem forumu.
Pogledajte prilog 1189724
Izgubio sam sliku, ali 100% sam siguran da je bratic negdje ima na kompu.Jao Čvarak...
Nick mi je bio: Baka Pavkin omiljeni unuk Cvarak.
Mogli smo imati puno slova u nicku, ali su mi taj profil uredno banali, pojma nemam zbog cega.

Ahahaha...umirem...Samo sam stavio svoju usnulu baku u avatar, nista vise.
Nije to bila morbidarija... slavio sam.Ahahaha...umirem...
morbidnji si od mene...
Tu sam i samo vas posmatramOvde se o svemu prica osim o virtuelnim vezama, sad cu bre zovem moderatore, cek,cek, pa oni su vec tu.![]()

Ja sam dobra, ja samo čitamTu sam i samo vas posmatram![]()

AhamJa sam dobra, ja samo čitam![]()