Virtualna veza

znam svez primer lika koji tvrdi da je u vezi sa mojom drugaricom i da mu je posebna i sta sve ne...ali nece ni da se vide niti daje broj mobilnog posle skoro 3 godine...
ali je "duboka" povezanost u pitanju....sa dodatkom hotovanja :)
ja ne bih dalje da komentarisem...
ljudi danas svasta nazivaju ljubavlju i povezanoscu...
Sto ne znaci da dvoje ne mogu da kliknu i kuckaju i zaljube se vide uzivo ostave cak svoje partnere.. o cemu pricamo ovde? Sve sto postoji u "realnom" zivotu postoji i ovde.

Sve to je dala i ona meni. Ne znas milion detalja pa ne mozes da vidis potpunu sliku Ne zameram, samo objasnjavam.
Potpuna slika bi me vjerovatno zgrozila, ima da prvom prilikom iščupam enter sa laptopa svog dragog! Da ne rizikujem da ga tako neka "nesrećna u braku, kme kme, neshvaćena, tužna, nježna i neizbježna" ne zavede kao što je tebe ta. Nadajmo se da nije taj :D

Pa ok ja sam pristalica teorije da su u lazi kratke noge i to je istina. Vidi se bre ko koga palamoodi.. Ne moze to vecito da traje.
ne radi se cak ni o lazi u konkretnom primeru...
lik izmislja 1001 razloga da se ne vide ni posle skoro 3 godine, ne daje ni mob...alo...
sa druge strane bebo, draga, ljubavi moja jedina....

jednostavno tom liku je tako dobro...kada hoce online dodje...malo hotuje, malo dobije paznju i to je to...

ne radi se cak ni o lazi u konkretnom primeru...
lik izmislja 1001 razloga da se ne vide ni posle skoro 3 godine, ne daje ni mob...alo...
sa druge strane bebo, draga, ljubavi moja jedina....

jednostavno tom liku je tako dobro...kada hoce online dodje...malo hotuje, malo dobije paznju i to je to...
Slusaj, svaka akcija ima svoje uzrocno-poslednicne veze. Mozda im je trebalo da se tako ponasaju.. mozda niko nije bio siguran u svoja osecanja.. ko smo mi da analiziramo jedan primer i na osnovu njega gradimo opste misljenje.. Ima tu svega. Ja cekam da nekog zvekne da se zaljubi pa da vidim kako on ili ona ovo ili ono. Ili ovo-ono :per:

Slusaj, svaka akcija ima svoje uzrocno-poslednicne veze. Mozda im je trebalo da se tako ponasaju.. mozda niko nije bio siguran u svoja osecanja.. ko smo mi da analiziramo jedan primer i na osnovu njega gradimo opste misljenje.. Ima tu svega. Ja cekam da nekog zvekne da se zaljubi pa da vidim kako on ili ona ovo ili ono. Ili ovo-ono :per:
Ako se to desi samo je jedan logican sled dogadjaja, nema druge...
Vidjanje uzivo - veza.

Potpuna slika bi me vjerovatno zgrozila, ima da prvom prilikom iščupam enter sa laptopa svog dragog! Da ne rizikujem da ga tako neka "nesrećna u braku, kme kme, neshvaćena, tužna, nježna i neizbježna" ne zavede kao što je tebe ta. Nadajmo se da nije taj :D
To je tvoja percepcija, komentarises ono sto ti je samo ovlas poznato i jasno. A vec sam ti rekao da sam potpuno ravnodusan na sve moralne pridike i osude nepoznatih ljudi.:)

Back