Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 72.712
Da dodam, uvijek je bar jedno iz takve veze nesrećno u braku, u braku zbog djece itd. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i ostaje sa istima...dok se emotivno hrani u pikselima...Da dodam, uvijek je bar jedno iz takve veze nesrećno u braku, u braku zbog djece itd.![]()
Culi preko audio poruka, ne preko mobilnog.Dirljivo. Hvala što si podijelio tu priču s nama. Fale mi detalji: jeste se čuli? Jeste se vidjeli preko cam? Ako bi ona umrla jel bi to znao, i obrnuto? Pričaš o duboko-emotivnoj vezi i jako me zanimaju ti odgovori.
Šta reče, koliko je trajalo?Culi preko audio poruka, ne preko mobilnog.
Videli preko kama nismo, nije bilo moguce.
Ne znam sta je sad sa njom a voleo bih da znam, na tom forumu i sa tim nickom nije vise aktivna a mejl adresa joj je van funkcije.
Ukratko to je to, tuto finito.
Nemam više pitanjaOko 2 godine ako racunamo pocetnu,neutralnu fazu.

Pa , dobro si ga ispitala...Nemam više pitanja![]()
Ne mora da znaci...Da dodam, uvijek je bar jedno iz takve veze nesrećno u braku, u braku zbog djece itd.![]()
Istina.Mada je takvo laganje svojstvenije muskarcima,
Ne razumijem šta dobije time?Ne mora da znaci...
Neko hoce hleba preko pogace, pa izmisli tuznu pricu...
Mada je takvo laganje svojstvenije muskarcima,ali su se i zene fino prilagodile...
Nisam bas siguran.Istina.
Bilo kakvo laganje je svojstvenije muškarcima.
Ali evo u virtualnoj to neće, vidiš da je ovaj odbijao i broj moba dati, na cam nisu išli o susretu nije bilo govoraTu mislim na muškarce koji hoće neku šemu ..
Kako vi ono kažete na LJIS-u?Da umoče?
Muškarci koji su na nivou prijateljstva ne lažu .barem ne toliko ...
Pa ne zavrsavaju sve virtuelne veze pricom. Neke dozive i susrete u stvarnosti.Ne razumijem šta dobije time?
Iskustvo.Nisam bas siguran.
Onda se razotkriju laži, valjda??Pa ne zavrsavaju sve virtuelne veze pricom. Neke dozive i susrete u stvarnosti.
Rekla sam svojstvenije ..Nisam rekli -svi muškarci.Iskustvo.
Razotkriju se i pre susreta.Onda se razotkriju laži, valjda??
Pa ne mora da znaci. Ako su iz razlicitih gradova, ne mogu da vide da li je osoba u braku ili ne. A nekad i kad saznaju, predju preko toga, u fazonu, jedan je zivot.Onda se razotkriju laži, valjda??
Realno nisi mogla upoznati vise od 10-20 muskaraca. Svesna si i sama da je to mizeran broj za izvlacenje opstih zakljucaka. Mogla si samo imati losu srecu.Iskustvo.
I ti si imao lošu sreću, prijateljuRealno nisi mogla upoznati vise od 10-20 muskaraca. Svesna si i sama da je to mizeran broj za izvlacenje opstih zakljucaka. Mogla si samo imati losu srecu.
dao si srce, dao si tajne, dao si tjelesne tekućine (doduše u maramicu) nekome ko možda i nije ono za koga se predstavlja.To mi nije strano .Mogla si samo imati losu srecu.
znam svez primer lika koji tvrdi da je u vezi sa mojom drugaricom i da mu je posebna i sta sve ne...ali nece ni da se vide niti daje broj mobilnog posle skoro 3 godine...Ali evo u virtualnoj to neće, vidiš da je ovaj odbijao i broj moba dati, na cam nisu išli o susretu nije bilo govora

Sve to je dala i ona meni. Ne znas milion detalja pa ne mozes da vidis potpunu sliku. Ne zameram, samo objasnjavam.I ti si imao lošu sreću, prijateljudao si srce, dao si tajne, dao si tjelesne tekućine (doduše u maramicu) nekome ko možda i nije ono za koga se predstavlja.
Nikad se ne zna do kada ce biti tako,vec sutra moze da se preokrene.To mi nije strano .