Virtualna veza

Ja sam virtuelno "srela" osobu koja je duhovno i psihički skoro kao moj klon. Neverovatne podudarnosti. Fizički takođe,strast je buknula preko slika,poziva i videa. Osećala sam se kao tinejdžerka,anestezirano egzaltirano,a opet zrelo.
Meni zapalo za oci ovo "moj klon". Cudno je to kako trazimo sebi slicne.

Sve zavisi koje potrebe ispunjava to fiktivno,virtuelno. Ukoliko ispunjava potrebu za pricom, razmenom misljenja, duhovnom bliskoscu - onda to nije baceno vreme. Nije sve u seksu.
a ko je rekao da jeste?
no ti osobu ne upoznas dok je ne upoznas...

ne volis nju, ne vole tebe, samo iluziju o toj osobi...price...a dela govore vise nego reci...uvek...
i verujem da je to lepo sve...samo...koliko je zaista stvarno ne moze se znati dok se ne realizuje...i ne mislim na seks...nego na sve ostale aktivnosti izmedju dva seksa

a ko je rekao da jeste?

ne volis nju, ne vole tebe, samo iluziju o toj osobi...price...a dela govore vise nego reci...uvek...
i verujem da je to lepo sve...samo...koliko je zaista stvarno ne moze se znati dok se ne realizuje...i ne mislim na seks...nego na sve ostale aktivnosti izmedju dva seksa
Ovo nije tacno.. ispada da smo dve osobe dok kucamo. Ja nisam iluzija dok ovo kucam vec osoba od krvi i mesa. Filozofski gledano ova slova su eho mog uma. Ali zapravo zar to nismo i u realnosti?

a ko je rekao da jeste?

Vidi. Moje misli i stavovi o zivotu nisu iluzija. Bas kao i njeni. Moja i njena interesovanja takodje. Mozes ti njih izneti sedeci u restoranu, uz svece, ili u setnji pored jezera ali mozes i kucajuci poruke ili pricajuci na Viberu. 21 vek, i na dobro i na zlo.

Ovo nije tacno.. ispada da smo dve osobe dok kucamo. Ja nisam iluzija dok ovo kucam vec osoba od krvi i mesa. Filozofski gledano ova slova su eho mog uma. Ali zapravo zar to nismo i u realnosti?
to je samo deo nas...
Prvo: Da nas osoba voli i postuje, volela bi i postovala i u fizickom obliku. Ukoliko je drugacije izabrala, jednostavno nismo joj dovoljno bitni u zivotu.
Drugo: Mi tu mozemo pisati svaki dan, deliti probleme i ostalo...da mi zatreba nesto zaista u zivotu ili samo osoba kada se osecam usamljeno da cuti pored mene, bi li ta osoba digla dupe i dosla do mene ili bi mi samo slala pesmice i slicice?

rekoh kome sta u zivotu treba...meni je dosta prica za sledecih 10 zivota...
ko zivi od prica i na pricama, neka uziva...svi smo mi razliciti...

Naravno da smo različiti .
Slažem se sa @Lorelajn
Za priče..I meni ih je dosta.

Ali slažem se i sa @Pesadinac
Da je ovakva veza moguća..
I ta duhovna povezanost jeste bitnija od fizičke ..

No , tu bih dodala da je meni i fizička povezanost vrlo bitna ,
Ali u slučaju da duhovna postoji ..

@UltraVioletna je imala lepu priču ...
Šteta što je ostala nedovršena..

Ok, i moja je ostala nedovršena na neki način..
Ali završena na vreme .

to je samo deo nas...
Prvo: Da nas osoba voli i postuje, volela bi i postovala i u fizickom obliku. Ukoliko je drugacije izabrala, jednostavno nismo joj dovoljno bitni u zivotu.
Drugo: Mi tu mozemo pisati svaki dan, deliti probleme i ostalo...da mi zatreba nesto zaista u zivotu ili samo osoba kada se osecam usamljeno da cuti pored mene, bi li ta osoba digla dupe i dosla do mene ili bi mi samo slala pesmice i slicice?

rekoh kome sta u zivotu treba...meni je dosta prica za sledecih 10 zivota...
ko zivi od prica i na pricama, neka uziva...svi smo mi razliciti...
Mi nismo pricali o zivljenju od vazduha nego od one fine nevidljive substance koja teperi u vazduhu zbog koje se ponekad vazduh materijalizuje.

Mi nismo pricali o zivljenju od vazduha nego od one fine nevidljive substance koja teperi u vazduhu zbog koje se ponekad vazduh materijalizuje.
znam ja dobro o cemu ti pricas...ali mi ne ide zajedno pod reci ljubav pa cak ni veze...
ukoliko te neko voli...voli te u kompletu ili nikako...

nikakvo razdvajanje kod mene ne prolazi...ja sam ja u kompletu...

u to ime idem da zalijem svoje biljcice sa realnom vodom posto od titravosti mojih zelja za rosom na njihovim laticama nece preziveti :)

Back