Virtual Tennis 2009 ZA PC ???!!!

Probao sam juce virtua tennis 2009 i .... mogu reci da sam razocaran... grafika je ista mozda malo bolja nego na VT3 a game play nikad goril... sta god da radim ne mogu da izbacim lopticu u aut... uvek ide u polje.. mnogo je laka igrica... jedini plus u odnosu na VT3 je sto sad ima Novaka i Ane.....

Probao sam juce virtua tennis 2009 i .... mogu reci da sam razocaran... grafika je ista mozda malo bolja nego na VT3 a game play nikad goril... sta god da radim ne mogu da izbacim lopticu u aut... uvek ide u polje.. mnogo je laka igrica... jedini plus u odnosu na VT3 je sto sad ima Novaka i Ane.....

da bi izdacio u aut moras da zadrzis levo ili desno u odnosu u koju stranu sutas! :super:

Jedini plus u gameplay-u je sto nema onog nenormalnog skaknja za lopticom kada igrac ne moze da je stigne...

da bi izdacio u aut moras da zadrzis levo ili desno u odnosu u koju stranu sutas! :super:

Lopticu je skoro nemoguce izbaciti u aut...

Moze da se izbaci u aut ali to se desavalo (bar u VT3) samo kada protivnik lopticu udari jako a da igrac sa kojim igrate stoji na osnovnol liniji, tada lopticu ne mozete vratiti normalnim udarcem vec mora da se koristi slice da bi se vratila u teren (probajte protiv Nalbandian-a na hard-u)... Nesto slicno mozete da vidite kada igrate protiv Roddick-a na hard-u, kada servira uvek pogadja servis max jacine... Tada ista prica kao od malo pre, mozete vratit lopticu u teren slice-om ili je izbaciti u aut obicnim (ravnim) udarcem (ukoliko igrac stoji na osnovnoj liniji)...

Back