Uros12
Ističe se
- Poruka
- 2.348
Paa dobro je sto ce biti vishe igraca,a i Davis cup nije los.Al ce sve ostalo biti isto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U potpunosti se slazem. Mogu da stave Novaka, Anu, ma sve nase, pa i mene da stave ja to necu igrati dok se gameplay ne popravi. U VT3 ne postoji NEIZNUDJENA GRESKA!!!!!IGRACI SE BACAJU ZA LOPTOM!!!!!
![]()
Navodno se igraci vise nece bacati za lopticom, a i gameplay je poboljsan... Ko zna mozda bude i neka neiznudjena... Mada se meni i to desavalo kod VT3, verovao ili ne...
Skinuo sam je instalirao odigrao jedan turnir sa Novakom i izbrisao je...toliko sam je cekao a igra je nevidjeno razocarenje...grafika je ocajna ni 5% nije makla od prethodnog VT3...cak mi se cini da je u nekim segmentima i losija...sudija i skupljaci loptica izgledaju ko da su izasli iz neke igre iz 2000te a ni igraci nisu nista posebno uradjeni pored onakvih trejlera ljudi su sigurno ocekivali daaaaleko bolju animaciju i likova i sve ostalo...Na max detaljima teren izgleda ko ploca...jedino sto su face tenisera nesto vernije prenesene ostalo blagi uzas...o gameplayu da ne pricam ...najavljivali su identicnu animaciju i pokrete tenisera kao i u realnosti od toga nema nista...osim servisa svi igraci imaju iste pokrete i poteze...samo sto neki udaraju malo jace forhend i to je sve...Zakljucak mislim da je igra cak i nazadovala u odnosu VT3 koji je izasao pre otprilike 2 godine ako ne i vise...sramota za Sega-u da sa ovakvom igrom izadje na trziste...dzaba bilo Novaka i Ane....

Nema je ni na forumu s kog su linkovi
Help