Virtual Tennis 2009 ZA PC ???!!!

U potpunosti se slazem. Mogu da stave Novaka, Anu, ma sve nase, pa i mene da stave ja to necu igrati dok se gameplay ne popravi. U VT3 ne postoji NEIZNUDJENA GRESKA!!!!!:thumbdown: IGRACI SE BACAJU ZA LOPTOM!!!!!:thumbdown:

Navodno se igraci vise nece bacati za lopticom, a i gameplay je poboljsan... Ko zna mozda bude i neka neiznudjena... Mada se meni i to desavalo kod VT3, verovao ili ne...

Navodno se igraci vise nece bacati za lopticom, a i gameplay je poboljsan... Ko zna mozda bude i neka neiznudjena... Mada se meni i to desavalo kod VT3, verovao ili ne...

Nema neka, mora ih biti, kao i rizicnih udaraca (Top Spin). Hocu da lopticom pocistim liniju na ROLAND GAROSU, neka ista izadje malo u aut ili zaustavi se na mrezi,a ne da pada samo na odredjena mesta (smor).
Neiznudjena greska moguca je samo ako vracas max servis ili max groundstroke i tako ode u aut. Sumnjam da si max forhend(bekhend) ikada poslao u aut ili mrezu.
A sto se tice bacanja po terenu, ZENE se ne bacaju, pa bilo bi mnogo.

Pa nisam mx fh ili bh poslao u aut ali je zato par puta loptica zavrsila u mrezi tokom duzih razmena udaraca... Ne pitaj nista, ni sam ne znam kako sam to uspeo.... Inace kod Top Spina najveca zamerka (po meni) su risk shot-ovi... Ne volim ih jer nisu realni.... Gameplay kod VT-a je solidan, mogao bi da preraste iz arkade u simulaciju kada bi pored slajsa i ravnog udarca ubacili i top spin udarce i kada bi loptica mogla da zavrsi u autu ako previse usmeravas udarac u jednu stranu... Dobru stvar su uradili u TS3 jer da bi lopticu mogao bolje da udaris moras i dobro da se postavis na istu...

Skinuo sam je instalirao odigrao jedan turnir sa Novakom i izbrisao je...toliko sam je cekao a igra je nevidjeno razocarenje...grafika je ocajna ni 5% nije makla od prethodnog VT3...cak mi se cini da je u nekim segmentima i losija...sudija i skupljaci loptica izgledaju ko da su izasli iz neke igre iz 2000te a ni igraci nisu nista posebno uradjeni pored onakvih trejlera ljudi su sigurno ocekivali daaaaleko bolju animaciju i likova i sve ostalo...Na max detaljima teren izgleda ko ploca...jedino sto su face tenisera nesto vernije prenesene ostalo blagi uzas...o gameplayu da ne pricam ...najavljivali su identicnu animaciju i pokrete tenisera kao i u realnosti od toga nema nista...osim servisa svi igraci imaju iste pokrete i poteze...samo sto neki udaraju malo jace forhend i to je sve...Zakljucak mislim da je igra cak i nazadovala u odnosu VT3 koji je izasao pre otprilike 2 godine ako ne i vise...sramota za Sega-u da sa ovakvom igrom izadje na trziste...dzaba bilo Novaka i Ane....

I jos jedna stvar ne znam da li je to do mene...ali ja daleko lakse osvajam poene na protivnikov servis a cini mi se da je ista stvar bila i u VT3...generalno ko ima 2% znanja iz tenisa i kompjuterskih igara ne bi trebalo da igra ispod Hard nivoa tezine posto je sve ispod toga smesno...

Skinuo sam je instalirao odigrao jedan turnir sa Novakom i izbrisao je...toliko sam je cekao a igra je nevidjeno razocarenje...grafika je ocajna ni 5% nije makla od prethodnog VT3...cak mi se cini da je u nekim segmentima i losija...sudija i skupljaci loptica izgledaju ko da su izasli iz neke igre iz 2000te a ni igraci nisu nista posebno uradjeni pored onakvih trejlera ljudi su sigurno ocekivali daaaaleko bolju animaciju i likova i sve ostalo...Na max detaljima teren izgleda ko ploca...jedino sto su face tenisera nesto vernije prenesene ostalo blagi uzas...o gameplayu da ne pricam ...najavljivali su identicnu animaciju i pokrete tenisera kao i u realnosti od toga nema nista...osim servisa svi igraci imaju iste pokrete i poteze...samo sto neki udaraju malo jace forhend i to je sve...Zakljucak mislim da je igra cak i nazadovala u odnosu VT3 koji je izasao pre otprilike 2 godine ako ne i vise...sramota za Sega-u da sa ovakvom igrom izadje na trziste...dzaba bilo Novaka i Ane....

Upravo tako....
Igra nije nista posebno.......Sve isto kao i u VT3, samo sto su ubacili Novaka i Anu. Grafika nepromenjena, gameplay isti sa onim nerealnim i brzim kretanjem tenisera po terenu. Jedino dobra stvar koju sam primetio je to da su izbacili ono grozno i napadno bacanje po terenu........Ali dzaba sve kad nije ucinjeno ni 0.0001% napretka u igri..........
Taman sam se nadao da cu malo da uzivam u dobroj simulaciji tenisa tokom ovih letnjim dana, ali prcccc.......:(

Back