VIP Survivor Kostarika 2012

Ahahaha, nisam mogla da izdržim da čekam Prvu srpsku TV da izbaci sledeću epizodu pa sam pogledala epizodu online. :per:
Super je to što su se žene napokon složile. Mislim da su se one prvo dogovorile da glasaju sa Šoća, ali mu je Sebastijan dao imunitet i pomutio im planove pa su glasali za Ognjena. Strašno je to što čovek koji na borbama "tuče" žene, slabije, priča o obrazu. Ma sram ga bilo!
Sebastijan i Alex su mi favoriti, želim im svu sreću u narednim borbama. :D

da da ... oni zaista misle da im niko ništa ne može .... ne znam da li si gledala juče kad je ognjen veoma samouvereno rekao da će Alex glasati za Avu .... mislim se, daj čoveče opasulji se malo, pa nisi ti bogom dan. Ma on me specijalno nervira i zato mi je baš drago ako su ga izbacile ...

da da ... oni zaista misle da im niko ništa ne može .... ne znam da li si gledala juče kad je ognjen veoma samouvereno rekao da će Alex glasati za Avu .... mislim se, daj čoveče opasulji se malo, pa nisi ti bogom dan. Ma on me specijalno nervira i zato mi je baš drago ako su ga izbacile ...
da videla sam to
a bilo mi je smesno i kako aleks obradjuje avu :)

Nisam gledala nekoliko epizoda i sinoc videh da je ispao Ognjen, odusevila sam se. On mi nekako od pocetka najljigaviji. Nidza je malo kanda priglup ali nije los, Sebastijan je bas namazan i proracunat, i to mi se ne dopada... podsetio me na onu raniju takmicarku Teju... Milan se uqurvio zestoko, takodje me nervira... Vlada se drzi po strani, prepusta drugima da vode igru a sa svima je ok... mislim da on ima najvise sansi da izgura do finala.
Devojke su shou zivi... ona baklava me tako iritira... Martina nesto kao pokusala da promeni taktiku, priklonila se jacima, tako providno... Avica je one-man-show :lol:... Aleks me pozitivno iznenadila, a bila mi je antipaticna u startu... definitivno najlukavija od svih cura tamo, jedina koja razmislja reklo bi se, sposobna... razocaracu se ako ne udje u finale.

Slazem se u vezi Maje. Mislim sto si dosla u Survivor ako se ne zelis boriti za pobjedu. Mogli su je odmah na pocetku izbaciti

A Martina mi se opet ogadila. Kako je rekla Avi "Daj zavezi". Trebala je Ava odgovoriti: Suti svinjo!!! Ali eto nije htjela. Gadura Martina....

I Sebastijan je uzas.

Alex koliko god joj zelim pobjedu...mislim da nece u finale nazalost.

U tom slucaju da se samo nadju muskarci u finale. Ja navijam za Milana!!!

Kod nas ce ta epizoda biti tek sutra! Kasnimo jedan dan. Zao mi je sto su izbacili Maju Lenu..Jedina dobra devojka tamo. Ja bih tako voleo da vidim ledja Kristini i Martini! Po cemu su one spremnije od Maje Lene? Ava mi je bar interesantna sa njenim odvalama a ove dve su prazne skroz. Samo se domundjavaju, jednostavno su lose osobe!. Sve bi uradile samo da ostanu do finala..Ne mogu da verujem da Maja Lena slusa te dve budale koje joj nisu ni do kolena.
Voleo bih da Alex dodje do finala jer je zasluzila. Za ostale mi je svejedno..

meni je i dalje smesan ognjen koji vec danima ne moze da shvati zasto su njega izbacile, kad je on imao taktiku da izbaci sve njih :zcepanje: covek jednostavno ne moze da shvati da nije on najpametniji i da nije jedini takticar u igri.

sebastijan mi je bio simpatican, ali sa tolikim forsiranjem price da alex ne treba da ide u finale, cak i pomisao na to da gube borbe one grupe u kojima se nalazi ona, da joj ne bi to omogucili ... e to mi je stvarno fuj ..... a sve to da bi se NJEMU obezbedilo mesto ....

od svih njih mozda mi je vlada nekako najzreliji i najpametniji .... on ima svoj cilj, ali ne s.e.r.e mnogo okolo ..... ima dobar odnos sa svima ..... i za sada je moj favorit.

ostali su mi svi mlaki i blago pokvareni.

Back