- Poruka
- 21.194
stvarno?Konacno, zene izbacile Ognjena, na rtl Hrvatska, ide dan ranije epizoda. Kad bi bile pametne i sve ih pocistile![]()
kako su to uspele kad je aleks rekla da ce dati svoja dva glasa nikoli
kod mene je kodiran rtl kad je survivor
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stvarno?Konacno, zene izbacile Ognjena, na rtl Hrvatska, ide dan ranije epizoda. Kad bi bile pametne i sve ih pocistile![]()
mora da je ognjen pao u nesvestizbor je bio izmedju ognjena i nikole (po mojoj proceni) ...za nikolu je verovatno lobirala kristina .... avi bilo sve jedno, martina sa ognjenom takodje nema neki odnos ... onda je ostalo da i alex prelomi i glasa za ognjena ....
da videla sam toda da ... oni zaista misle da im niko ništa ne može .... ne znam da li si gledala juče kad je ognjen veoma samouvereno rekao da će Alex glasati za Avu .... mislim se, daj čoveče opasulji se malo, pa nisi ti bogom dan. Ma on me specijalno nervira i zato mi je baš drago ako su ga izbacile ...
ne kapiram???
kad su na prvoj pustili epizodu kad izbacuju ognjena?
u petak i u ponedeljak nije bilo survivora?
Smokvo uopste nisi fan, nista ne pratis a sve te zanima :-D
U petak je poceo oko 12 uvece, a ponedeljkom nema od prosle nedelje, ide od utorka do petka. Za sada, dok opet nesto ne pomere.
ja pratim preko prve i idu mi na zivce zato sto pomeraju emisiju na najmanji pomisao neke druge ..... povrattak u civilizaciju bio u 12 nocu ... bem ti prvu![]()