VIP Survivor Kostarika 2012

Ma dobro da vide devojke kakvih sve ima, da znaju od kakvih se bezi. :lol:
:cao:

Pa devojke tamo su katastrofa ako cemo realno. Nesto slusam sad ispade da u tom plemenu zene su bile jadne potcinjene ..kao neki robovi.....a muskarci gazde....a stvarnost je da su muski od prvog dana radili kao stoke da naprave skloniste i sve ostalo za neki koliko toliko normalan zivot dok su se droljetine svadjale medjusobno i pozirale za kamere.

Jelena ide danas da kolje Miu

aahahaahahha umirem....

A Ava nije bila losa u onoj borbi s kuglom. Jako koncentrirana. Nadam se da nece ispasti. Ali na pocetku sam vidio da je bila i u jednoj od narednih borbi. Mozda ne ispada danas. A meni se cini da da kako je svi sprdaju...

Da Jelena nije normalna.Pravi džangrizavi pesimista.Aman,ženo!Jedna pokondirena razmažena tikva!I takva se žena prijavila za taj suludi šou,da svi gledaju njene krike,jauke i zapomaganja...Nikad nije zadovoljna,stalno nešto filozofira....Ona je najbolja,ona sve zna...A kad je izgubila od Stanije,ućutula se,umirila ko mula...A što se tiče Aleksdanre i Radovana...slatiki mali golupčići....:heart:Držim im fige..:heart:

Milan i Zare su najgrozniji likovi u rijalitiju.
I lose su odigrali ostali. Znali su da je moguce da je Milan nasao imunitet i umesto da izbace na sigurno, izbacili su sopstvenog igraca svojom odlukom. Bas su izgledali ko nedorasli igri. :confused:

Uzas pa oni su skontali da ima imunitet. Cak i Ava i naravno Marko. A oni njemu dali glas a zbog imuniteta naravno nista ne vrijedi.

Steta. Marko je bio moj favorit. Za koga da navijam. Za onaj demonski klan suprotnog plemena ne mogu navijati.

Za Avu mogu navijati ali je ce oni pojesti za dorucak cim dodje ujedinjenje. Neven ispao korektan. Nadam se da ce se Marko vratiti kao pobjednik na ostrvu izbacenih. Martina mi je fake i to kako fake...

Uzas pa oni su skontali da ima imunitet. Cak i Ava i naravno Marko. A oni njemu dali glas a zbog imuniteta naravno nista ne vrijedi.
Steta. Marko je bio moj favorit. Za koga da navijam. Za onaj demonski klan suprotnog plemena ne mogu navijati.
Za Avu mogu navijati ali je ce oni pojesti za dorucak cim dodje ujedinjenje. Neven ispao korektan. Nadam se da ce se Marko vratiti kao pobjednik na ostrvu izbacenih. Martina mi je fake i to kako fake...

I meni je Marko bio simpatican sve vreme. Jos uvek ne neavijam ni za koga...niko mi se nije nametnuo od prvog momenta. Neki su mnogo korektniji nego sto sam mislila da ce biti. A neki mnogo prostiji nego sto bi trebalo pred kamerama. Martina je barem jasna u namerama, a grozno izgledaju muskarci koji glume strine i kao "obraz" im je najvazniji...blabla...a ovamo obicne seka Perse su mnogi.

Nisam veceras gledao od pocetka, sta se desilo izmedju Martine i Nevena?

Neven se naljutio Martini, jer smatra da ga nije dovoljno podrzala da on bude poglavica. Ona jeste glasala za njega i vise od toga realno nije ni mogla da ucini, jer su ostali jasno rekli da su za to da Vlada (mislim da se tako zove) bude poglavica.
Nevenu nije bilo pravo sto se nisu drzali dogovor da se bira poglavica dogovorenim redosledom i bas se naljutio.

Pa Ava jos nije zavrsila. I tko zna mozda ce bas ona uzet dupli glas. Jer se ona u timu nije pokazala ali sto se tice u igrama gdje igra sama je dobra. Imala jednom priliku Milana pobijediti u borbi za imunitet. Onda jednom u borbi za dupli glas izgubila od Marka. Nije ona losa. Jednostavno ne funkcionira u timu. Ali ona i jeste vec daleko dogurala.

Sad i ja razumijem zasto se Stanija pokajala kad je rekla da je Ava glupa devojka. Jer ona je u onom showu Povratak u civilizaciju rekla bas to u vezi Ave da nije glupa jer se situacija promijenila i rekla da cemo viditi.

A kad ce to ujedinjenje? Dosadni su vec s time. Najavljuju nedelju uz nedelju i nista od toga...ma ispada Neven. Neven je po meni jos i korektan ispao. Mada zafrknuo je sad samog sebe i sad je priv na listi za odstrel.

Martina jeste fejk. Boze zgadio mi se ovaj Survivor...jos kad vidim onaj demonski klan Ognjen, Sebastijan...Sebastijan ultra ljiga....demon Kristina...boze sacuvaj

Meni je, od trenutnih ''u igri'' nekako najljigaviji lik Ognjen ... uopšte mi se ne dopada ....

Martina mi je jako simpatična .... Marko m je takođe super lik i žao mi je što je ispao .... ali definitivno mi je Milan najbolji ''igrač'' u bilo kom smislu - nije mi ni malo simpatičan, ali čovek zna zašto je došao ... ima dobru taktiku, sposoban je, kad igra igra .... i mislim da će tako i stići do finala.

Back