VIP Survivor Kostarika 2012

Mia je u pravu za Kristinu, samo je mogla to da iznese na drugi nacin. Samo je Kristini dala poene a i cerku izbacila napolje. Kakvo je to pleme kad im je zena od 50 godina najjaci takmicar. Ja bih prvo izbacio muskarce, obicne mlakonje! Prvo bi leteo onaj politicar u kretenskim gacama. Meni je ovo pleme na pocetku bilo simpaticnije, sad se ne zna koje mi je gore. U drugom plemenu mi strasno ide na nerve makedonka. Devojka je izgubljen slucaj. Slede, rugoba Stanija i one dve opajdare..:dash:
Kako je losa ova sezona..........

Mia je u pravu za Kristinu, samo je mogla to da iznese na drugi nacin. Samo je Kristini dala poene a i cerku izbacila napolje. Kakvo je to pleme kad im je zena od 50 godina najjaci takmicar. Ja bih prvo izbacio muskarce, obicne mlakonje! Prvo bi leteo onaj politicar u kretenskim gacama. Meni je ovo pleme na pocetku bilo simpaticnije, sad se ne zna koje mi je gore. U drugom plemenu mi strasno ide na nerve makedonka. Devojka je izgubljen slucaj. Slede, rugoba Stanija i one dve opajdare..:dash:
Kako je losa ova sezona..........
ja sam gledala veceras,al mi je promakao trenutak sta je to mia rekla sta joj se kristina poverila?
meni je makedonke zao.neki ljudi zbog soka zaista mogu da padnu u depresiju.njoj je potrebna pomoc.da sam na mestu produkcije,ja bih je vratila u civilizaciju.pa sta bude sa onima koji se povrede.
nego ja obozavam avu,koliko god da je glupava.meni je ona likcina i volela bih da je poznajem licno.
prava je odvala od zene

ja sam gledala veceras,al mi je promakao trenutak sta je to mia rekla sta joj se kristina poverila?
meni je makedonke zao.neki ljudi zbog soka zaista mogu da padnu u depresiju.njoj je potrebna pomoc.da sam na mestu produkcije,ja bih je vratila u civilizaciju.pa sta bude sa onima koji se povrede.
nego ja obozavam avu,koliko god da je glupava.meni je ona likcina i volela bih da je poznajem licno.
prava je odvala od zene

Ne brini za makedonku. Imaju oni tamo psihijatre. Seti se (ako si gledala prosle godine) sta je bilo sa cerkom Vesne Zmijanac. Procenili su da nije podobna da ostane i vratili su je u civilizaciju. Obavili su oni razgovor sa njom. Ona je samo razmazena, nista vise. Nije bila svesna u sta se upusta.
Ava, haha..Ava je priglupa devojka ali cini mi se da nije pokvarena. Videcemo sta ce dalje biti.

Pa sezona definitivno nije VIP ali meni ne smeta, za sad mi je zanimljivo, mislim da ce ovde imati jos svasta da se vidi :D Nisam bas skontao citavu pricu oko Mie, valjda je zena isla pa ogovarala jel tako? Vidim da je niko ne mirise nesto... Sad ce biti zabavno gledati nju i Jelenu na Ostrvu Odbacenih, cuo sam da su se njih dve najvise svadjale u celom "Survivoru".
Gotivnije mi je pleme Matambo bas zato sto su svi pogubljeni i nesposobni, slatki su mi nekako :D

Ima jedan stih, koji volim i držim ga se.
Ljudi se dele na glupe i zle.

U smislu da ukoliko si pametan, više razmišljaš, samim tim imaš zlobe, imaš pomisao o malecnim pakostima.
Imaš misli o zavisti, i osveti, zlostima. Makar malecnima.

Ako si dobar, ako si prostodušan, običan, ne možeš biti zao.
Ne možeš biti podlac.
Ava nije podlac.
Ona je smao draga, topla devojka.
Malo izgubljena.
Ali draga.

bas je Mia najjaca... imala srece u dva navrata i sad je kao ona najjaci takmicar... survivor je vise igra zivaca i taktike, snaga i sposobnosti su zanemarljive, sto se vidi po Nikolinom i Radovanovom ucinku, prosek, nista bolji od ostalih... Miu je izbacila njena sujeta, kao uostalom i Jelenu...
makedonku uhvatila kriza, ali mislim da ce da se sredi i da izgura do kraja

bas je slab ovaj survajver prosli mi je bio mnogo bolji i takmicari i atmosvera i produkcija cim je bio poceo svidelo mi se andrija m. u brzim scenama izgledalo je mocnije ovo sve sporo a takmicari sve manekeni nije to za njih dajte neke ljude sto znaju da prezive jedino Sebastijanu skidam kapu trudi se a vecina je dosla da se promovise i nije im neka reklama smotani su

Nema veze sto bi ispala Stanija, bilo mi je zadovoljstvo videti facu onom konjastom i nadobudnom Milanu, kad je imao vise glasova, pa se iznenadio?:D Postavili par balvana i upleli grane njih petorica, ko da su napravili Keopsovu piramidu. Pa sta da rade sve to vreme? I onda ko babe, mi smo ovo, mi ono.... Smeta im sto se zene suncaju? Nisu ni one neke, ali ova Stanija bar nije iza ledja pricala, ko Aleks i Ava uvlakaca. Ova makedonka, je najpametnija, a Stanija mi postala simpaticna zato sto im kaze, ne cuti im. Gej klan.

Onaj Neven je za njih muskarcina. Jedino mozda onaj Vlada sto se ponasa dzentlmenski, tj. muski hormoni mu rade. Ostali cak broje ono najgore, kolko je zena, koja slabo radi, pojela? To je za mene dno dna. Inace, kad su pobedjivali, nisu pobedili sa velikom razlikom i recimo baletan sa slabom ravnotezom, ili rukometas koji loptom ne moze da pogodi, a njih dvojica najvise osudjuju druge, narocito zene? Neven je za njih muskarcina, cak i u borbi. Usput, najsmesniji je Radovan, kad pocne da koristi suvu snagu uzalud, bez grama mozga i zato je manje uspesan u borbama, recimo kad sumanuto udara sekirom na petnest razlicitih mesta ili kopa ko rovokopac u mestu, a sunce przi, rasipa snagu, pa posle ne moze da trci.

Poslednja izmena:
sinoc je najzesci bio makedonac... sunce ti, koliko zlobe u onolickom coveku... a kad je krenula sezona, bio mi sumnjiv kako se ususkao i umusio, ne dolazi do izrazaja, ne komentarise, plemenski klovan... kad ono iznenadjenjeeee!
stanija, tukica, izgurala bi da je samo malo iskontrolisala jezicinu i svoju potrebu da se slika i da iskoristi svaku sekundu da se izreklamira

Back