KO MISLI DA JE RELJA IZ VIP SLADAK??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Corey:Pa kad si gej
Evo vam ga sad, visionar misli da je sladak.VisionOfDisorder:Za pod voz...
LPhoklica:Evo vam ga sad, visionar misli da je sladak.VisionOfDisorder:Za pod voz...
Ne bi on dizao ovako staru temu, da mu nije stalo...
go go go reljaaaaa!![]()
VisionOfDisorder:LPhoklica:Evo vam ga sad, visionar misli da je sladak.VisionOfDisorder:Za pod voz...
go go go reljaaaaa!![]()
Samoubistvo iz nehata?
CRUCIAL:KO MISLI DA JE RELJA IZ VIP SLADAK??
Gwydion:Covek svaki dan sazna nesto novo. Ko bi rekao da se tebi dopadaju decaci crni vizionaru?
VisionOfDisorder:LPhoklica:Evo vam ga sad, visionar misli da je sladak.VisionOfDisorder:Za pod voz...
go go go reljaaaaa!![]()
Samoubistvo iz nehata?
VisionOfDisorder:Gwydion:Covek svaki dan sazna nesto novo. Ko bi rekao da se tebi dopadaju decaci crni vizionaru?
go go go reljaaaaa!![]()
Samoubistvo iz nehata?
To shto pokushavate ti i Hoklica uopshte nije lepo.
...uh jesam li ja jedina ovde koja ne razume sta pokušavam, baš sam blesavaVisionOfDisorder:To shto pokushavate ti i Hoklica uopshte nije lepo.
LPhoklica:...uh jesam li ja jedina ovde koja ne razume sta pokušavam, baš sam blesavaVisionOfDisorder:To shto pokushavate ti i Hoklica uopshte nije lepo.
hehe izvini visionaru... ti si mi omiljeni lik na muzici, zato opušteno![]()
SoSad:Jel to celavi ili onaj sa kosom?
Ta dvojca su bili u filmu "Jedan na jedan". Beda od filma, ali stvarno, bez obzira na Sunshine i klince iz vip.
Ja volim da ih slusam dobri su, mada vise gotivim Beogradski Sindikat ! ! !Sandra90cerak:niko ih vise ne spominje, a tako su dobri. Cula sam da im izlazi novi album HLEB. ajde javljajte se jel ima neko da ih slusa jos ili ne...![]()