Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 62.181
Nikako sankcije Rusiji, nikako priznanje Kosova, a ostalo kako hoce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa te strane ima daleko veću nego sa one druge...Али зато ће имати подршку са твоје стране.
Ja pričam da Vučić mora otići, a to je vama signal da želim da ostane.Sa te strane ima daleko veću nego sa one druge...
Godinama...
Ja pričam da Vučić mora otići, a to je vama signal da želim da ostane.
Samo lažna opozicija (vi) ima tako slabo propusne ganglije
Dozvaće se oni pameti, kao ovo s Rusijom.TI ne želiš...EUropa želi...![]()
Nije to mis rusije nego politicmarka.U yebote al me uplasi kakva je uzivo kad je na slici ovakva.![]()
Nije to mis rusije nego politicmarka.
Uozbilji se malo.
Dozvaće se oni pameti, kao ovo s Rusijom.
Odavno pišem da Moskvu treba kavsati na suvo, a EUropa je tek sad poslušala moj savet
Cudi me samo da te do sad nisu uhapsili, onako kao i nalici radikalskim rezimima.Na kraju ce opet bombardovati Kosovo i Srbiju.
Radikalska je to vlast ma koliko se folirali ne mogu sakriti korene.
Previše sereš rekoh ti juče.Oj Kosovo Kosovo ... dogodine u Prizrenu.
Ostao vam samo BS.
Kao sto rekoh EU ili samari - bambuce (a bice to drugo)
Von Cramon nešto kaže, i to je relevantno. Garant.
понедељак, 17. октобар 2022. Известилац Европског парламента за Косово Виола фон Крамон изјавила је да Београд и Приштина треба озбиљно да размотре понуду Париза и Берлина јер је "могуће да наредна не буде боља од претходне".
![]()
Она је, за данашњи лист Нова, оценила да би Београд и Приштина требало да нађу "одржив компромис и прогутају неке горке пилуле на путу напретка".
"У потпуности и непоколебљиво подржавамо рад Мирослава Лајчака и верујем да би циљ могао да буде реалан", рекла је Фон Крамон, на констатацију новина да изасланик Европске уније за дијалог Лајчак очекује да споразум Београда и Приштине буде постигнут до краја 2024. године.
Она је оценила да је Србија данас "најдаље могуће од 2000. године" далеко од Европске уније.
"Нисам сигурна да људи у Србији знају да је репутација Србије најгора после 1999. године", навела је Фон Крамон.
(Бета)
JesiNisam Bosanac a ni Hrvat a ni Siptar
Izgubio si dalje rusoargumente.
![]()
Jel kao ono za vojsku kada sam pokazao a ti i dalje nesposoban.
Koju vojsku pozadinac?Jel kao ono za vojsku kada sam pokazao a ti i dalje nesposoban.
Budala bila i ostala![]()
Onu koju ti nisi mogao da sluzis zbog ravnih tabana i mentalne retardacije.Koju vojsku pozadinac?
Bash si Comix.Onu koju ti nisi mogao da sluzis zbog ravnih tabana i mentalne retardacije.
Reši budalu![]()