Vimbldon 2024

Ne vidim ja problem uopšte.
Čovek je pre 40 dana imao operaciju meniskusa.
Alo bre, operaciju kolena...koliko god da je rutinska i spada u lakše...
Nisam očekivao ni da će da igra, a čovek uđe u finale.
Sad je jasno da on mora da ćuti i sprema se za Olimpisjke igre.
Posle toga ima prijavljen US open i dva azijska turnira...
Onda čepo da sedne i podvuče crtu.
Ako bude od reči, i ne bude hteo da služi nikome za poboljšavanje skora...
onda će odigrati još sledeću godinu, ako treba samo GS turnire, i doviđenja.

Odlaskom Ivanisevica pocelo je ici sve nizbrdo slazem se.Odlicna saradnja ali eto prekid.Mada mislim da su godine uzrok nesto sporijem kretanju i sada ovo koleno.
Alkaraz,Siner logicno je da dolazi smena i prirodno je to .
Nikoga on nije brukao odlican rezultat.Da je gresio sto otpustio Ivanisevica je gresio ali takav je zivot.

Sve da ga i prestigne, da bi premašio Noletovu veličinu Alkaras bi morao da za najveće rivale ima dva tenisera bolja i uspešnija od Federera i Nadala, plus da poobara sve Novakove rekorde.
Ne vjerujem da će Alkaraz ili Siner oboriti Noletove rekorde. Tu su Nole, Zverev, Medvedev. Vjerovatno će se u narednim godinama pojaviti još neki GS šampion.

Možda bude tako al neki drugi put
4 Slema već ima mali Karlito!!
Ti govorio za malog da je prolazni igrač i nikad ništa neće biti od njega

Ja sam rekao i dalje tvrdim da on ne moze dugo kao Nole trajati a da ce uzeti preko 10 slemova hoce i da igra vrhunski igra al da nema tijelo odnosno fizionomiju igraca da traje preko 10 godina i obori sve rekorde.Alkarazov problem je fizionomija,ne zaboravi da je vec na Roland Garosu prosle godine imao grceve u nozi i bolove i to u godinama kada treba da bude najspemnije tijelo

Rafa da nije kuburio sa povredama uzeo bi preko 25 titula al kada si gradjen kao bik a ne gazela to tako ide

Objektivno to sto je neko kao mladji poceo da osvaja ne znaci da ce kroz 20 godina biti u top 10 igraca svijeta niti da ce imati vise titula od nekog ko kao mlad je poceo kasnije da osvaja.Ja sam i prije rekao da Alkaraz osvaja kao mlad sada mnogo vise od Sinera al da ce kako godine budu odmicale Siner biti sve bolji igrac od Alkaraza,samo za igru Sinera treba vrijeme a Siner jedini iz ove mladje generacije ima fizionomiju odnosno visinu i tezinu da traje i posle 30 i osvaja titule vrijeme ce pokazati

Objektivno to sto je neko kao mladji poceo da osvaja ne znaci da ce kroz 20 godina biti u top 10 igraca svijeta niti da ce imati vise titula od nekog ko kao mlad je poceo kasnije da osvaja.Ja sam i prije rekao da Alkaraz osvaja kao mlad sada mnogo vise od Sinera al da ce kako godine budu odmicale Siner biti sve bolji igrac od Alkaraza,samo za igru Sinera treba vrijeme a Siner jedini iz ove mladje generacije ima fizionomiju odnosno visinu i tezinu da traje i posle 30 i osvaja titule vrijeme ce pokazati
Zezat ga moze jedino visina.Lakse ovim malim igrati.

Zezat ga moze jedino visina.Lakse ovim malim igrati.

Mali je super talentat al problem svih tih latino igraca je sto moraju da imaju nabijene noge i ruke tu stamenu gradju jer ta skola tenisa zahtjeva zivotinjski jak forhend

Primjeri su Del Potro,Nadal,Gonzales,Moja,Ferero svi su imali more povreda

Svi oni su imali jak forhend a Alkaraz je klasican produkt te skole tenisa

Dok kod previse visokih ili visokih igraca stradaju vremenom ledja i nervi kicme jer nisu sinhronizovani posebno igraci poput Ancica,Ljubicica,Gulbisa,Safina serveri,Federer je takodje bio udarac al je bio sinhronizovan imao je srednju visinu pa mu je to pomoglo da traje

Ancic je primjer velikog talenta kojeg je fizionomija sjebala,povreda ledja nikada vise nije bio stari igrac

Naravno da ga stiže...ja sam to rekao posle Rolan Garosa

Toliko ti je frustracija nabio Nole obicni neostvareni zavidni gradjaninu jer da si ostvaren sumnjam da bi ovakve kompleksaske komentare davao.Sta je tebi Nole lose uradio u zivotu da tako svoju mrznju ovdje isipas.Nole je najveci ikada u najvecoj eri a tebi i svima koji 20 godina mu ne mozete nista rekao je samo Gooood Night

Back