Vimbldon 2024

Treba osmisliti neku zajebanu taktiku za ovog Alkaraza jer napada ko strljsen u svakoj sekundi.
Neki mlaki udarci i prebacivanje sa njim ne ide.Napadne ,samo milimetar kracu loptu.Dakle Novak ce se morati baviti "izlascima na mrezu "i brzem zatvaranju poena sa ovim demonom.
Pitanje da li ce i ta taktika proc ali sa ovim ne verujem da se moze nadtrcavati.
Jake lopte uz samu liniju i Bekervoska bacanja po mrezi.Sampras metode.Kakve ove duge razmene!?Uziva lik u tim nadigravanjima.
Daj boze da gresim.

Jednom i zauvek jedan i jedini frajer.Nije poklekao pred zapadnim otrovima od vakcina.
Jos ako sutra dobije ostat ce zapamcen kroz istoriju.Mesec dana posle operacije osvoji wimbldon.
Nego nesto mi neobicno nema princeze Kejt na dodeli pehara danas na zenskom finalu.Prazno mi nekako.
Mozarta im odsvira a njima se prevrce zeludac od muke.
Zamisli sutra navijanje za Carlosa.Kao u najbolja vremena kada je Federer igrao.

Princeza Kejt će sutra uručiti pehar pobjedniku.

Danas sam čuo od komentatora Sport Kluba da Novakova Jelena čeka bebu. :D Zato valjda juče nije gledala Novaka.

Biće gusto sutra. Karlos je imao teži put do finala od Novaka. Način na koji je pobjedio Sinera je briljantan. Kako juka kaže, Nole će morati da smisli neku posebnu taktiku za sutra. Mislim da mu je bolje da ne igra dugačke razmjene. Riterni moraju da budu na Noletovom nivou. I ubačaj prvog servisa bar 80%. Ako tako bude onda je Nole blizu pobjede.

Tacno tako prijatelju.Svoj servis mora udarati ko Ivanisevic asovima da ubija bez igre pa sta bude na njegov.
Naravno da ne duge razmene.Nema srece od toga Alkaraz stize sve to.Nije on Museti.
Dobre info imas bravo bas mi drago da ce Kejt biti na mecu princeza prava.A oko nje lesinari.
Dakle sve znamo sta treba zna i sampion.Ali da li ce sve tako biti ostaje da se vidi.
Nece biti lako.Mada ne moze ni on svaku pogoditi ako Novak krene sa crtanjem po terenu i niskim loptama.
Ako mu uspe imat ce i Alkaraz tezi posao.Hebote ovaj Medjed mu servirao poluvisoke lopte gde to ima.Pa ubije svakog.
Eto znaci i 3 prinove kod njega.Bravo.Jos jedan razlog da bude rasterecen opusten.
I onda ono najvažnije sto bih mu licno rekao da ga poznajem.
"Moras biti ladan ko spricer i kada ne ide po planu kao 2019" zadnji poeni protiv Federera kada je celi svet pomislio da gubi a on dobija.
Mrtav hladan napravi preokret.Jeste bio mladji ali verujem da ce pobediti sebe.Ako bude imao nemacku mirnocu meca on sutra dobija.Zna to Nole.

Volio bih sada pogledati lanjsko finale Vimbldona. Rekao bih da otprilike jednako Karlos igra na Vimbldonu lani i ove godine. A Nole je igrao bolje lani. Nijedno finale ove godine, operacija prije mjesec dana. Ali Nole je psihički tata-mata za mlađanog Karlosa. Nole mu treba nametnuti igru koja njemu odgovara. Dobar servis, dobar ritern, što manje neuspješnih drop šotova, što manje neiznuđenih grešaka. I neka ga Bog pogleda.

Volio bih sada pogledati lanjsko finale Vimbldona. Rekao bih da otprilike jednako Karlos igra na Vimbldonu lani i ove godine. A Nole je igrao bolje lani. Nijedno finale ove godine, operacija prije mjesec dana. Ali Nole je psihički tata-mata za mlađanog Karlosa. Nole mu treba nametnuti igru koja njemu odgovara. Dobar servis, dobar ritern, što manje neuspješnih drop šotova, što manje neiznuđenih grešaka. I neka ga Bog pogleda.
Ima da se preuzme na netu. Ruski sajtovi :D

Samo hladnoca,hladnoca,hladnoca,da ne reaguje na ove smradove.Da bude iskljucen kao 2019 u kljucnom gemu i taj brejku.
Lani je bio u boljoj formi a i mladji bio sve to stoji.Fizicki tesko sa Alkarazom ali naci ce on neki cudan nacin.Tesko i iznervirat ovog Alkaraza.Stabilan momak,vaspitan,ne pada u depresije,brzo se povrati i ako gubi.
Sve ima!Uh,boze pomozi da uzme 25 slem i jednom za svagda da zavrsi sa Stefi koja je isto imala 24 slema i da ih posalje u proslost.
Zaista neznam kako dobiti ovog Alkaraza evo svasta nam pada na pamet ali on deluje ko supermen.
Ovako mi nisu delovali ni Federer ni Rafa.Nije mi jasno kako covek trci a da se nikada ne umara?To mi ne ide u glavu al ajde necemo o tome.

I jedan simpatican citat kad se Nole onako vratio u mec 2019 za kraj.
Kada Mirka(Federerova zena) ima vise emocija od Novaka e tu nesto ne stima...(Viskovic 2019)...
Ili kad se vratio u mec.
Sta to Novak ima namesto srca i da ne nabrajam vise.Pobedio je sebe tada a onda ce lako sa protivnikom.
.
E tako se mora hladno sa njima.

IDEMO SAMPIONEEEEEEEEEE.

Prilozi

• IMG_20240714_100552.jpg
    IMG_20240714_100552.jpg
    95 KB · Pregleda: 2
Poslednja izmena:
Svi jedva cekaju da ga Alkaraz pobedi veceras pred kraj karijere.
To je pritisak i za engleske dame i za samog Alkaraza.
Nole je tu najopasniji ako se urote protiv njega.A hoce sigurno.
Dame koje plate kartu 10.000 dolara cekaju zrtveno janje da se pece danas.
Da li je velika opasnost za njih?
Verujem da u Novakovoj glavi vlada hladnoca kojom ce igrati mec jer mu samo to fali Da se presalta u tu brzinu.Bez reakcija.Da ne trepne,samo igra a okolo prazan prostor.

Prilozi

• IMG_20240714_125207.jpg
    IMG_20240714_125207.jpg
    173,1 KB · Pregleda: 3
Dragi Novace!
Bez obzira ko ce danas biti brzi, spretniji, sretniji, podrzavan, ili ne, od publike, ti si legenda ovoga sporta i heroj malog, velikog covjeka koji trazi slobodu odluke i pravdu za svoj rad.
Neka Te prati blagoslov Boga u kojeg vjerujes!

Kejt dosta smrsala ali evo osmeh na licu prijatna zena prava princeza.Nek joj bog da zdravlja jedina vrednost kraljevine je princeza.
Nazalost Viskovic ne prenosi mec.
Sve top i spremno.Daj boze Noletu neku vecu snagu i duhovnu i fizicku jer ce mu trebat jer je protivnik robot.
Ovaj reporter Govedarica i nije bas za ovakve meceve da prenosi ali sta da se radi.Nije svatko Viskovic da sa emocijama.Puno zdravlja i za njega ako je odsutan zbog bolesti.

Back