Vimbldon 2024

Lose ide prvi servis.Bez prvog servisa ce teze ici.
Nije to to ali dug je mec.
Ovaj pogadja prvi servis i u tom je kvaka
Los pocetak.Ne ide mekano sa ovim robotom.
Ako nastavi ovako nema leba jbg.
Trebalo bi jace ali jbg.
Totalan grč i izvan meča je.
Ili je ovaj toliko dobar neznam.

Poslednja izmena:
Ovako je Alkaraz igrao prvi set prošle godine.
Videćemo sad.
Ako se bude patio na svoj servis Novak nema šansu.
Španac igra ne baš kao prošle godine, ali dovoljno dobro...
Teško ga je iznenaditi na njegov servis.

Eventualno da se nada nekom padu Alkaraza pa da mu malo zakomplikuje, da počne više grešiti pa da ga uhvati u neku nervozu al sumnjam.
Novak probava sve al kad ne ide, i ovaj mu vraća serv a na drugu servu mu lupa winere, užaas

evo sad je malo počeo pokazivati zube al još uvek za dlaku kasni na udarac

Alkaraz vise nema cime da ga u ovom mecu novim zacudi, imao je Alkaraz na 1 - 1 u ovom setu mnogo brejk lopti tu mu je Nole onesposobio nalet da ovaj mec sada rijesi i to je kraj Nole sada dobija ovaj mec veze sve setove do trijumfa to je logicno tolika finala vec zna modus operandi da dodje do pobjede

Ja sam ti posle 1 1 u ovom setu rekao da Alkaraz gubi tu mu je bio kraj naleta od 6-2,6-2 i potencijalnih 3 - 1 u trecem,tu je izgubio mec i igra mu opada malo po malo to ce biti sve vise izrazeno u narednim setovima,pocetak kraja
Možda bude tako al neki drugi put
4 Slema već ima mali Karlito!!
Ti govorio za malog da je prolazni igrač i nikad ništa neće biti od njega

Posle operacije kolena je uspeo da odradi celi turnir i igra finale .Sve cestitke za Novaka bez obzira sto je izgubio.
U 37 posle operacije mesec dana odigrati i dogurati do finala je veliki uspeh.Bravo sampione.
Moze on jos iako ovaj mec nije bio dobar.Spor je bio(mislim da je uzrok tome koleno),kao da nije verovao.Ali ok uzrok tome je ovaj mladi turbo igrac,vaspitan momak,civilizovan,najbolji na turu u svakom pogledu .Ako ikome treba da prepusti tron to je ovaj momak.
Niti malo nadrkan niti bezobrazan.Sve cestitke za njega i jos puno titula da osvojis jer zasluxujes u svakom segmentu ponasanja i igre.
Treba bit sportski fer i to reci.
Ja verujem i dalje u Novaka ali da vidimo kako ce telo da radi u buducnosti.
Nije nuzno da je prvi.Moze on jos uvek biti medju 5.
Samo boze zdravlja i bit ce svega.
Fenomenalan rezultat igrati finale mesec dana posle operacije!!!!
Bravo!

Rekao bih da je Alkaraz odigrao najbolji meč u životu. Ovakvog Alkaraza ni mnogo bolji Nole ne bi dobio. Sve ga je išlo, pogađao je sve što je zamislio. Na samom kraju meča Nole je napravio prvi brejk. Ponadao sam se da će osvojiti treći set i zakuvati meč, ali nije išlo.

Prethodni post je jako zanimljiv (onaj od S1MCRO). Izgleda da je ovo početak nove ere, kad će biti normalno da ga pobjeđuju Siner, Alkaraz, a možda i još neki. Mislim da je bolje da se ne bruka kao Nadal. Već su ga stigle godine. Ako ne uspije osvojiti bar jedan od naredna dva GS možda da razmisli da se povuče.

Back