Vimbldon 2024

Vondrušova posle poraza u prvoj rundi: Bila sam nervozna​

1719934318-GettyImages-2160266909-750x527.jpg

Marketa Vondrušova je prošle godine osvojila Vimbldon, a ove ispala u prvom kolu od Džesike Buzas Maneiro.

Češka teniserka je prva u WTA turu koja je osvojila Vimbldon, a naredne godine ispala u prvom kolu još od 1994. godine i Štefi Graf. Vondrušova nije bila zadovoljna svojom igrom:

„Bio je težak meč. Ona je igrala odlično, a ja nisam bila na zadovoljavajućem nivou. Ipak, bila sam srećna što sam se vratila na centralni teren“, rekla je Vondrušova.

Češka teniserka se mučila i sa povredom noge pre početka Vimbldona, to je predstavljalo problem:

„Treninzi su bili dobri. Danas sam bila pomalo uplađena zbog noge, ali ne mislim da je to razlog poraza. Osećala sam se nervozno od početka“.

Osvrnula se i šampionka Vimbldona od prošle godine na osećaj koji je imala na terenu:

„Drugačiji je osećaj kada branite titulu. Teško je. Bila sam nervozna od jutros. Nisam imala mnogo lakih poena, a ona je reternirala odlično“, rekla je Vondrušova.

https://sportklub.n1info.rs/tenis/wimbledon/vondrusova-posle-poraza-u-prvoj-rundi-bila-sam-nervozna/

Danas kisa London valjda ce odrigat nesto.Ja sam vise verovao u ovog Medjedovica sto mu Nole sponzor.Ispade odmah i trenira na kosutnjaku sa Viktorom.
Alkaraz se nesto mucio u 1 krugu nisam gledao.Danas bi trebao sa nekim igrati.

Back