Vile i Zmajevi

Pa daj dečko, molim te, reci nam gde si našao tu priču ili ko je napisao knjigu ili sl. pa da googl-amo kad već ti nisi postavio ovde link...

Očigledno su ovde u pitanju bića iz paralelnog sveta i to pozitivna a ne demonske vile iz narodnih predanja. Ta bića iz druge realnosti ne vole odrasle ljude jer su puni negativne energije i disharmonije. Vibraciju odralsih oni dozivljavaju kao nepodnosljivu buku i škripanje i zato beže od njih. A takođe to čine i divlje životinje. Kod male dece je vibracija još uvek harmonična i skladna pa im se po nekad ova bića prikazuju...

Većina odrasli mogu da privuku samo mračne i bučne entitete kakvi su i oni sami, poput demonskih vila, osim ako nisu na visokom nivou produhovljenosti.

Na ovu knjigu sam sasvim slucajno nabasao na sajmu, prosle godine, knjiga se zove " Velika enciklopedija neresenih zagonetki ", uzdavac ALFA, pisci Kolin i Dejmon Vilson....
Imaju prvi i drugi deo, a u prvom je inace prica o vilama i o jooos mnooogooo zanimljiviji temama... Inace, ova prica je opsirna, ima sigurno nekih 20, 30 stranica... ;)

Na ovu knjigu sam sasvim slucajno nabasao na sajmu, prosle godine, knjiga se zove " Velika enciklopedija neresenih zagonetki ", uzdavac ALFA, pisci Kolin i Dejmon Vilson....
Imaju prvi i drugi deo, a u prvom je inace prica o vilama i o jooos mnooogooo zanimljiviji temama... Inace, ova prica je opsirna, ima sigurno nekih 20, 30 stranica... ;)

Eeeee, hvala ti k'o bratu. Hm, ne uspeh tu knjigu da nađem na netu... Biće da je niko nije skenirao i postavio na neki free server. Uh, moraću ipak da prošetam do biblioteke. :mrgreen:

:bye:

Istu je pricu u jednoj negovoj knizi objavio i Artur Klark, ako se secam dobro na kraju, u dubokoj starosti, jedna od tih devojcica priznala da su lagale i same rezirale fotografisane scene.

Back