Vikend odmor u Srbiji za porodicu. Gde?

Владан

Buduća legenda
Poruka
37.700
Pozdrav svima. Hteli bi porodicno, zena, ja i mala decica na odmor na cca 2, 3 dana. Prvenstveno zbog dece da se kupaju i izigraju, neka banja, ili bazeni. Mnogo volimo prirodu tako da i opcija reka, sumski putici. Mozda najidealnije neka banja u lepoj okolnoj prirodi okolo. Imate li predloge. Da se opustimo i napunimo baterije.

izgleda da su poneke prirodne znamenitosti krenuli malo da naplaćuju, da li frušku goru i npr vodopad lisinu u ist. srbiji. to je tipa 100-200 din možda za odrasle. ne znam baš tačno tako da treba da proverite al eto ima i toga :(
raspitajte se da je OK smeštaj, tj da nije nešto izgleda ok a ono nije ok mada se mnogi i trude
i drina je ok ... i to po istočnoj srbiji

Predlazem ti Manastr Manasija, Resavska pecina i Veliki buk..
to je sve blizu jedno drugog kod Despotovca i mozes u 1 danu ili 2 ako hoces da prenocis

580122

Predlazem ti Manastr Manasija, Resavska pecina i Veliki buk..
to je sve blizu jedno drugog kod Despotovca i mozes u 1 danu ili 2 ako hoces da prenocis

Pogledajte prilog 580122

U tom kraju bas ima dosta toga se obidje, u blizini je i spomenik prirode krupajsko vrelo
bpa4.jpg

A najeftiniji smestaj je izgleda u jagodini od 5.000 - 6.000 za dva nocenja. Inace zanimljiva i aktuelna tema dok traje lockdown, treba poraditi na njoj.

U tom kraju bas ima dosta toga se obidje, u blizini je i spomenik prirode krupajsko vrelo
Pogledajte prilog 737727

A najeftiniji smestaj je izgleda u jagodini od 5.000 - 6.000 za dva nocenja. Inace zanimljiva i aktuelna tema dok traje lockdown, treba poraditi na njoj.
Da li krupajsko vrelo izgleda i uzivo tako bajkovito kao na slikama? Utisci su bas podeljeni, barem oni na koje sam ja naisla. Ili se ljudi oduseve ili bas razocaraju...:)

Sokobanja Vam pruža veliki broj izletišta, planina i lokaliteta koja možete i trebate obići.
Bitna stvar, koju uvek napomenem kada preporučujem Sokobanju je da ukoliko ne volite da pešačite i da želite u centru grada da provedete odmor, onda Sokobanja nije za Vas.

Obavezno treba posetiti Ozren i izletišta na očnom i grudnom, Vlasinu, vodopad Ripaljka, Lepteriju, Sokograd, Izvor reke Moravice i Seselačku pećinu, Boriće, park na Banjici, za one koji vole planinarenje Rtanj naravno, Tursko kupatilo, kupališta na Moravici od Župana, 6 kaca, Džentlmena itd..
Za mlađe preporučujemo Aqua park Podina, a tu su i wellness centri Sokoterme, Nataly Spa i u hotelu Sunce.

Naravno ovo je samo jedan mali deo naše turističke ponude i istorije Sokobanje. Pre dolaska, pogotovu kratkotrajnog 2-3 dana, treba napraviti dobar plan kako bi posetili što više stvari. Opet najviše zavisi od Vas samih i koja su Vaša interesovanja ali broj turista koji godišnje posete Sokobanju, kao i onih koje se iz godine u godinu vraćaju, dovoljno govori o mogućnostima za ugodan odmor :)

Back