Vikao "Za dom spremni" i dobio aplauz

Дакле повлачиш се кукавички пред аргуменатима које изнесох! :bravo:
Rekoh si, pristran si. Nisam uopće pogledao tvoje linkove, tako da ne mogu reći lažeš li ili ne, ali s obzirom na dugi historijat vašeg laganja, veoma bih se začudio da ima ičeg istinitog u tim linkovima koje si stavio. Za vidjeti koliko lažete i krivotvorite povijest, dovoljno je pogledati vaše portale gdje bestidno lažete čak i kada su u pitanju najprovjerljivije činjenice.

Rekoh si, pristran si. Nisam uopće pogledao tvoje linkove, tako da ne mogu reći lažeš li ili ne, ali s obzirom na dugi historijat vašeg laganja, veoma bih se začudio da ima ičeg istinitog u tim linkovima koje si stavio. Za vidjeti koliko lažete i krivotvorite povijest, dovoljno je pogledati vaše portale gdje bestidno lažete čak i kada su u pitanju najprovjerljivije činjenice.
Сердар Илија Смиљанић (католик) је био кристално јасан. Тешко да је измислио за масовно покатооичавање православних, није имао никаквог разлога за то.

285145046_5199738600121968_2287255423454855212_n (3) (3).jpg

Одломак писма једног граничара игуману манастира Лепавине из Априла 1663, болдовано показује под каквим притисцима су били православни Срби у Војној Крајини https://i.ibb.co/LYcKnhP/IMG-20220805-230702.jpg

@Jugoslav Čvarak @Cro_čvarak @Mej bregami @piciginx @MOST6 @NEPOBEDIVO SUNCE @cetka @Тихи @Боб Метјуз
Moš misliti kakvi pritisci..

ne, ja sam ko onaj iz spota Nives Celzijus - Bijesna
znaš onaj što si drkaš na njega?
e taj ti je ćist ćetnik iz Srbije
Mozda zelis da budes on. Ti stalno zelis da budes neko drugi, a nikako ono sto jesi. To su te frustracije iz detinjstva koje ti ke usadila majka dok te podvodila komsijama za za saku kuna da bi imala za sminku. I sada, grlis jastuk kada spavas? Nemas nikoga? Tesko je to. Ziveti sam i zaboravljen u memljivom podrumu.

Pa kad su Draža Mihailović, Nikola Kalabić, pop Koljač i ostali abolirani, a Radovana Karadžića i Ratka Mladića se doživljava, maltene, kao svece, Srbi su posljednji na svijetu koji imaju pravo izreći riječ kritike protiv tog slogana. :kafa:

Када нам држи предавање припадник терористичког народа...

Слобода је за ваше схватање "слободно кољи"

Суверенитет је за вас тероризам.

Zar postoji jos uvek neko ko se cudi Hrvatima i njihovom ustastvu i fasizmu.Shvatite da je njihov gen zatrovan stotinama godina unazad.
Sacuvaj me boze kuge i Hrvata,to je njihovo pominjanje kroz istoriju,jedino,upamceni po klanju i cerecenju dece,zgrazavali se Ugari.
Samo zid poput kineskog resava problem i zaboraviti ih da postoje.

Back