Vidovdanski protest 28.06.

Ако су неки студенти у притворима, хоће ли Владалац мирно спавати сутра ?

Или ће бити контра ?
Ako si u tvorza, to znači da si unutar sistema. Kad si unutar sistema, možeš da rovariš po njemu.
Mislite o tome. Ja se onako, ovlaš, uverio u to.
P.S. Glavni revolucionarni pokreti su stvoreni unutar zatvorskih zidina. Tačno je da je većina bila stvorena od tajne državnih službi (bezbednosti), ali tačno je da se većina istih i obila o glavu tih istih službi.
Mislite o tome još intenzivnije.

Čine se neke greške u koracima. Recimo, kažu da protest traje do 21h a posle toga oni ne snose odgovornost za ono što će da se dešava.

A šta je to što može da se desi?

Što veća masa, to manja šansa da policija primeni silu. I obrnuto, što manje ljudi, veće šanse za primenu sile. Ako se studenti budu povukli posle 21h, neminovno će da se povuče i deo ljudi. I tu će biti šansa za režim da praktično ugasi proteste.

Oni prosto ne shvataju da narod od njih želi da budu lideri, i nisu spremni za to. A bez njih kao lidera, i ova vojska koju su prikupili u proteklih 8 meseci će da se raspadne i nestane.

Pa tu su oni koje su studenti izabrali.

Srbijo, Dijana Hrka ima poruku za tebe pred protest za Vidovdan: Nemam strah i teraću ih da nisu ni svesni kako​

Dijana Hrka, majka nastradalog Stefana Hrke u padu nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu, poručila je u izjavi za Nova.rs da građani Srbije treba da izađu u subotu, 28. juna na studentski protest zbog svih onih koji to ne mogu ili ne smeju da učine, a pre svega zbog pravde i slobode. Ona sutra neće biti među studentima jer je pre izvesnog perioda otišla iz zemlje, uplašena za svoju bezbednost.

Od kada je izgubila sina Stefana u padu nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu, majka Dijana Hrka pruža punu podršku studentima u Srbiji koji blokiraju fakultete, tražeći da odgovaraju krivci za izgubljene živote u tragediji.

Nažalost, zbog onog što je javno pričala, da je vlast u Srbiji glavni krivac za pad nadstrešnice jer je korumpirana, i bezdušne podrške studentima na skupovima i protestima, Dijana je morala da napusti zemlju.

Ipak, pred veliki vidovdanski protest studenata 28. juna, Dijana je uputila jake reči studentima i građanima da budu sutra na Slaviji i da se svi zajedno bore za pravdu u zemlji.

„Građani treba da izađu sutra na protest zbog svih nas, zbog pravde i slobode, da se sudi po zakonu, da imamo sud i tužilaštvo. Za nadstrešnicu se prave ludi, hapse nevine studente. Hoću da živim u svojoj Srbiji koju volim. Hoću da moj mlađi sin i sva naša deca ostanu kod kuće. Da ne moramo da bežimo iz sopstvene zemlje zbog korupcije“, kaže u razgovoru za Nova.rs Dijana Hrka.

Ističe da joj je jako teško dok piše i izgovara ovakve reči jer voli svoju Srbiju, ali da SNS i državni vrh moraju da nestanu.

„Oni moraju da nestanu sa scene da bi mi bili slobodni i imali pravnu državu. Jako mi je teško što sve ovo pišem. Hoću da odgovaraju svi koji su učestvovali direktno i indirektno na rekonstukciji nadstrešnice. Hoću da znam ko mi ubi dete. Ja sam izgubila pola sebe“.

Bez straha

Kaže da ne oseća strah i da će „terati režim dok god može“.

„Nemam strah i teraću ih da nisu ni svesni kako. Moja bol je svaki danom sve veća zbog njihovih izdaja i izjava. Stići će ih ruka istine kad-tad. Ja ću tužiti Vučića, on nije moj predsednik. I državu Srbiju jer je on trenutno vodi. Hoću istinu, pravdu i koliko – toliko miran život u svojoj zemlji. Ako me nateraju, uzeću politički azil. Onda može biti jako loše za sve“, kaže ogorčena Dijana.

Uplakanim glasom kaže da joj njen Stefan daje snagu da istera pravdu.

„Srce bi puklo da može, ali moj Stefi mi daje snagu da pravdu isteram. I zamolila bih sve ljude jendo – čuvajte, podržavajte našu decu i ostanite uz njih do kraja. Moja zemlja je tamo gde su moji koreni. Volim moju Srbiju, ali ne i državni vrh“, poručuje ona.

https://nova.rs/vesti/drustvo/dijana-hrka-pozvala-gradjane-na-protest-studenata-za-vidovdan/

Ako si u tvorza, to znači da si unutar sistema. Kad si unutar sistema, možeš da rovariš po njemu.
Mislite o tome. Ja se onako, ovlaš, uverio u to.
P.S. Glavni revolucionarni pokreti su stvoreni unutar zatvorskih zidina. Tačno je da je većina bila stvorena od tajne državnih službi (bezbednosti), ali tačno je da se većina istih i obila o glavu tih istih službi.
Mislite o tome još intenzivnije.

Та техника се зове ентризам.

То су развили култур марксисти Франкфуртери и увукли су се крајем 40-тих у америчке републиканце да би крајем 50-тих ушли и у демократе.

После по аутоматизму следује и сама се развија контраиницијација.

Читај о томе врло је занимљиво.

monkey-climbing-fence-zoo-monkey-plays-climbing-fence-zoo-250442029.jpg

„Vidimo se na Vidovdan“: Studenti u blokadi pozvali na novi veliki protest u Beogradu 28. juna​

Na zvaničnom X (Tviter) nalogu Studenti u blokadi objavljen je poziv za novi veliki protest u Beogradu 28. juna.

U snimak saobraćajne gužve u Beogradu, Studenti u blokadi pitaju: „Gužva je u gradu?“, a potom nekoliko kadrova kasnije stiže i odgovor „Biće još gužve“.

„Svi u Beograd 28. juna. Vidimo se na Vidovdan“, navodi se na kraju snimka.

https://nova.rs/vesti/drustvo/vidim...li-na-novi-veliki-protest-u-beogradu-28-juna/

Idemo na promociju knjige ''Kako smo ga uništili u celom svetu''.

Zašto si imenovao temu studentski a ne vidovdanski.

Kad je ovo daleko više od studenskog protesta.

Back