Redmond
Elita
- Poruka
- 18.036
Eric Bana, ovako mu ništa tolko ne fali al kao da lik svesno bira dosadne filmove, sve osim Troje je uspavanka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Minhen i Pad crnog jastreba?Eric Bana, ovako mu ništa tolko ne fali al kao da lik svesno bira dosadne filmove, sve osim Troje je uspavanka
A Minhen i Pad crnog jastreba?
Dosta holivudskih glumaca ne može da izađe iz jedine svoje uloge i dosadni su. Pa ni uloge više nisu toliko zahtevne da bi moglo da se proceni koji su kapaciteti glumca ili glumice.
to ti je Al Paćino
nema raznovrsnijeg glumca odnjeg,možda jedino kistijan bejl
nekaže se transformcija nego pak transformacijaDa, Bejli je sjajan primer transformcija.
Mene je oduševila i Marion Kotijar, uopšte nisam shvatila da tumači glavnu ulogu u filmu o Edit Pijaf dok nisam videla odjavnu špicu.Nisam je prepoznala!
zašto je vređaš i grdiš? zar netreba,kao jedna dama,da podržavaš drugu damu?!
Sigal, Dizel i Noris se ne računaju jer oni i nisu glumci, pobogu.
nekaže se transformcija nego pak transformacija
neznam ko je marlon kotijar,jel u nekom srostwu sa marlonom brandom?
To kao da si mi se takla u Sammo Hunga.Ne zaboravi, to što sam napisala je samo mišljenje jedne nebitne osobe sa interneta.![]()
Ne poznavam gospodina, bezbedan je za sad.To kao da si mi se takla u Sammo Hunga.
![]()
Onaj debeli što zna kung-fu.Ne poznavam gospodina, bezbedan je za sad.![]()
nijeEl to nije suština teme?
(Otkud tebi da sam dama?)
nema na čemu medena,uvijekHvala na ispravci, moraću ovu krticu kojoj diktiram šta da kuca bolje da dresiram!
A što se Marion tiče, eve ti link: https://www.imdb.com/title/tt0450188/
Ne znam da li joj Brendon dođe neki rod.
Ne zaboravi, to što sam napisala je samo mišljenje jedne nebitne osobe sa interneta.![]()
ostavi damu na miru,ženomrscu! zabranjujem ti da joj se nadalje obraćaš! miran! k nozi!To kao da si mi se takla u Sammo Hunga.
![]()
Dakle, Sigal 2.0 (samo što je Sigal majstor u aikidou, ako se ne varam).Onaj debeli što zna kung-fu.
![]()