Vidim ko glumi, ne gledam film

Kako kad, kako ko... Dosta holivudskih glumaca ne može da izađe iz jedine svoje uloge i dosadni su. Pa ni uloge više nisu toliko zahtevne da bi moglo da se proceni koji su kapaciteti glumca ili glumice.

Džima Kerija mogu da podnesem samo u "Maski", Nikolasa Kejdža samo dok pozajmljuje glas u "Ledenom dobu", ove "akcione" (Kruz, svi "Expendables" i sl.) - samo ako film gledam dok usisavam i kuvam ručak. Sigal, Dizel i Noris se ne računaju jer oni i nisu glumci, pobogu.

Ima glumaca za koje znam da obavezno glume u dobrim filmovima (preveo Bambula), ali dobra uloga ne znači nužno i dobru glumu.

Da konkretizujem: mimo navedenih, dodala bih na listu Bena Afleka, Meta Dilana, Kevina Bejkona, Umu Turman, Anđelinu Džoli, Rene Zelveger i verovatno ih ima još samo ne mogu da se setim.

:tick:
to ti je Al Paćino

Meni je reprezent za to, na primer, Dženifer Aniston. Možda je snimila par filmova u kojima pomalo izlazi iz svoje tipične uloge (na primer, "Dobra devojka"), ali gluma i izgled su uvek isti. Sa druge strane, filmove u kojima glumi ne gledam ne samo zbog nje, već zato što me po pravilu ne zanimaju.

El to nije suština teme? :mrgreen:
(Otkud tebi da sam dama?)
nije
kako otkud,pa žensko si valjda? SVE žene su dame,bez izuzetka! :mazipsa:

Hvala na ispravci, moraću ovu krticu kojoj diktiram šta da kuca bolje da dresiram!

A što se Marion tiče, eve ti link: https://www.imdb.com/title/tt0450188/
Ne znam da li joj Brendon dođe neki rod.

Ne zaboravi, to što sam napisala je samo mišljenje jedne nebitne osobe sa interneta. :mrgreen:
nema na čemu medena,uvijek :dzentlmen:
zanimljivo,nesam znao da ju je glumela na filam,gotivim ergit pjaf (iako ima čudno i debilno prezime,šta kaže,pjaf xaxaxa kao da kažeš paf ili puf ili bija baja buf xaxaaxa) i smatram je jednom od naj boljih pevalji ikad,u top 20 a možda čak i top 50,tako da ću vrv pogledati taj film u narednih 8 decenija
To kao da si mi se takla u Sammo Hunga.

😡
ostavi damu na miru,ženomrscu! zabranjujem ti da joj se nadalje obraćaš! miran! k nozi!

Back