Vidi li se na prvi, drugi pogled...

e hebe mozda si ti kul ali brate uopste ne pogadjas kada sam ja u pitanju
pa nije rodjace umiljavanje nije samo sam priznala da mi se zapravo ne vade macevi
ali ako bas moram uboscu te.mojne to da radis preko ***** ajde hag
ajd bezi bezi plez
nemas pojma

Fala na razumijevanju...
Nije to to, ali ne mogu vas da vrijedjam zato sto sam se nadrkala na nekoga iz RL...
I ne znam mnogo da se svadjam, jer uopste nemam s kim da se svadjam...
Krenem da se ljutim i da pricam svasta i onda me prekine potpuno smireni glas:"Necu da se svadjam s tobom, jer mislim da nema razloga za svadju"... :neutral:

belosvetski prevaranti! e bas treba njih da savatas
e takav je i moj decko.i ja prestala da se svadjam.missim ne sa njim nego sa celim svetom.s njim se ne svadjam on bi samo da se ljubi i mazi.
postala sam nekako pickasta, sacuvaj me boze.a bila sam kul lik.

Gazdarica:
Fala na razumijevanju...
Nije to to, ali ne mogu vas da vrijedjam zato sto sam se nadrkala na nekoga iz RL...
I ne znam mnogo da se svadjam, jer uopste nemam s kim da se svadjam...
Krenem da se ljutim i da pricam svasta i onda me prekine potpuno smireni glas:"Necu da se svadjam s tobom, jer mislim da nema razloga za svadju"... :neutral:

Podsetila si me na neka moja razmišljanja... Volela bih jedan kvadratni metar bašte, pa da iskopam jamu i da tamo ostavim sve psovke, grdnje i ostala srnja... A, onda da se ponovo lepo smeškam u stilu "nije mi ništa". Pitam se, šta bi niklo iz svega toga?

haha neverovatni covece
ako ti se prohtelo sto se pravdas
pusti nas da se przimo zar ti to nije cilj?
joj bre
ovo nije bilo za tebe
evo struja bolest struja bolest evo rekao mu je da je bizgov!
aha! sta sad frka
jel ti znas kako se njemu grejaci na grejanju ukljucuju?

teardrop:
Podsetila si me na neka moja razmišljanja... Volela bih jedan kvadratni metar bašte, pa da iskopam jamu i da tamo ostavim sve psovke, grdnje i ostala srnja... A, onda da se ponovo lepo smeškam u stilu "nije mi ništa". Pitam se, šta bi niklo iz svega toga?
Znas onu bajku kad se novac posije kao sjeme... :)

Btw. ovaj sad je bolji od onog proslog... Onaj mi se podsmijevao, kad sam pokusavala da se posvadjam... Samo jednom sam uspjela da mu svasta izgovorim, ali opet me je zahebao... Sacekao da se smirim, pa mi svasta uradio... :twisted:

Ali zato, kad se on naljutio jednom, vise nikada se nije odljutio... Pokusala ja i da dubim na trepavicama... Dzaba... A, jos imam i duge trepavice...

ja ne znam kako se vidi
neko može biti dobar jednom a drugi put loš, ili za neku sjajan a za drugu mlak
nemam pojma :roll:
ili prvi put katastrofa a nadalje strava
ne znam kako u fićka to da provališ :P
mislim ako je GLUP biće i loš - tu nema dileme. :lol: IQ ima veze sa sexom :D

baki 75:
Mislim da se ne moze odrediti ko je kakav ljubavnik na prvi, drugi pogled, znaci tek kad mu dopadneš šaka :D Ali, kažu za muškarce koji lepo plešu i lepo igraju, da su dobri u krevetu jer umeju da se uvijaju tj.prave dobre pokrete! ;)

Hm..to da li pleše i kako je znak ekstrovertnosti, a ne krevetskog plusa....a možda ima veze sa radoznalošću i spremnošću na eXperiment :P

malavelika:
Ne mogu to da prepoznam, ni na prvi, ni na drugi pogled. Za jednog za kog sam bila ubedjena da je totalno tunjav, ispostavilo se da je moj najbolji ljubavnik, toliko dobar, da definitivno necu imati boljeg, a bilo je i obrnutih slucajeva. Naravno, uvek je neko sa nekim strava ljubavnik, a sa drugima fijasko...neko iz nas izvuce maximum, inspirise te, ume da te vodi bukvalno do granice izdrzljivosti, a neko ne budi takve stvari u nama...

U potpunosti se slazem sa tobom!!!!

Back