Vidi kako sam debela!

Poruka
22.606
E da pitam vas muške da li vas nervira kada vam devojka ili supruga kažu ‚‚Vidi kako sam debela!‚‚ ...msm garant vam je barem jedna (ako ne i sve) rekla ovo barem jednom.....:aha:...jer žene su u nekom večitom tripu da su debele, pa čak i kada to realno nisu.:lol:

Moje mače nikad ne kuka da je debela. Ima malko celulita i ono malo donje stomače karakteristično za žene koje su radjale.
Za svoje 42 godine izuzetno je dobro očuvana, bolje nego ja.
A bez blama možemo oboje da stanemo na crtu sa 80% osoba deset godina mladjih od nas.

Znam za slucajeve gde kad decko kaze devojci da jeste tako (redje) onda se smori sto je tako i kaze pa ti stvarno mislis tako. Varijanta dva je da kazu da nije tako i dobijaju osude da lazu :) tako da se gubi smisao ovog pitanja... Pitanje sta je bolje lagati ili reci istinu u takvoj situaciji ako je naravno tako????

E da pitam vas muške da li vas nervira kada vam devojka ili supruga kažu ‚‚Vidi kako sam debela!‚‚ ...msm garant vam je barem jedna (ako ne i sve) rekla ovo barem jednom.....:aha:...jer žene su u nekom večitom tripu da su debele, pa čak i kada to realno nisu.:lol:

Mene moj zove pantljicara. Jedem, jedem, al ne vredi. Bas me zanima da li ih nervira isto to samo u 2 pravcu.

Back