ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.797
"Наши" су носили униформе ЈНА, произведене у нашој држави за војску која треба да чува државу и грађане. Шта је проблем са тиме?
…i crtali petokrake na šlemove
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Наши" су носили униформе ЈНА, произведене у нашој држави за војску која треба да чува државу и грађане. Шта је проблем са тиме?
…i crtali petokrake na šlemove
Које су биле и на државној застави. Што теби све то одједном толико смета у датом моменту? И то ти више смета од неких повампрених усташа и клеронациста који ничу у том периоду?
Не знам ја шта ти подразумеваш под партизанима, нит је то од значаја за разговор.Pa kažem jel su oni bili partizani 90ih? Kao ovi sto su se obukli kao ustase.
Не знам ја шта ти подразумеваш под партизанима, нит је то од значаја за разговор.
Нису се ови обукли као усташе. Они су сашили усташке униформе зато што су били усташе и клеронацисти, а и данас су.
![]()
Твоја поента је нејасна. Какве везе имају Титове слике са хрвато-усташама?A neki s druge strane lijepili slike Tita. Poenta?
Нису то њихове АВНОЈ-евске границе, него југословенске. И сам знаш шта значи слово Ј у том акрониму.Bilo je gradjanski rat. Hrvati su se borili za svoje avnojske granice koje su im dali Srbi. Sve legitimno. Ekstremi kao ekstremi, svudje ima. Nema paralele sa ww2.
Твоја поента је нејасна. Какве везе имају Титове слике са хрвато-усташама?
Нису то њихове АВНОЈ-евске границе, него југословенске. И сам знаш шта значи слово Ј у том акрониму.
Шта се договорили? Да се убијају Срби?!A ko je bio na Avnoj? Predstavnici i hrvata i svih Sfrj. Tako dogovorili i tako je u zakonu. Kasnije neki se žalili na Avnoj Al kasno gospodo.
Шта се одговорили? Да се убијају Срби?!
Ја причам о рату деведесетих, а не о ДСР.Srbi su bili međju njima. Antifasisti. Niko više nije ubio ustasa i nacista od partizana.
Ја причам о рату деведесетих, а не о ДСР.
Одбили су и Јевреји да оду на Мадагаскар. Одбили су мир. После је све што су добили заслужено?Pa prihvatili su hrvati mirovni plan z-4, to su Srbi odbili, odbili mir.
Одбили су и Јевреји да оду на Мадагаскар. Одбили су мир. После је све што су добили заслужено?
Одбили су и Јевреји да оду на Мадагаскар. Одбили су мир. После је све што су добили заслужено?
Nije isto imati veliku autonomiju unutar Hrv, i otici na madagaskar. Kakvo je to uporedjenje.
Detektovana još jedna natolaž ; da je slika nas u svetu kao velike žrtve iz WW2 .Kakav god da je Mima on nije poput Radovana Karadžića, Miloševića i te ekipe srušio sliku o nama kao žrtvama oba svetska rata (što itekako jesmo) i svetu predstavio Srbe kao zločince i masovne ubice. Toliko nas je njen ćaća obrukao da nas Dunav i Sava ne mogu oprati. Toj ženi bi najbolje bilo da ćuti i pokrije se ušima.