VICHY...

• Začetnik teme Začetnik teme Kanna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mirka- meni Normaderm nije izbacivao bubuljice na povrsinu;ja rucni rad ne mogu da preskocim :) uvek nadjem nesto da ceprkam mada mi od kad sam pocela da koristim normaderm ne izlaze bubuljice sem eventualno pred menstruaciju, jedna, dve (na celu ili na bradi)
Psycho- nemoj da se ljutis ali ti imas premalo godina za antirid; kozmeticarka mozda savetuje antirid jer je ona pocela da ga korist rano, ali to ne znaci da je bilo potrebe...ja licno ne bih

Mirka- meni Normaderm nije izbacivao bubuljice na povrsinu;ja rucni rad ne mogu da preskocim :) uvek nadjem nesto da ceprkam mada mi od kad sam pocela da koristim normaderm ne izlaze bubuljice sem eventualno pred menstruaciju, jedna, dve (na celu ili na bradi)
Psycho- nemoj da se ljutis ali ti imas premalo godina za antirid; kozmeticarka mozda savetuje antirid jer je ona pocela da ga korist rano, ali to ne znaci da je bilo potrebe...ja licno ne bih

Ma, ne ljutim se prosto sam zbunjena ali ga i dalje mazem. Zamisli kremu koja ti samo stoji... kod mene to nema sanse,,,,:) bas cu joj reci, da vidim sta ona kaze u svoju 'odbranu'.:)

Problem nastaje jer ja ne mogu da ih kuliram, ja ih cedimmmmmm..krvnički....

Al ajd da probam da se smirim, pa ću da javim sta se dalje zbilo!

ako ti izlaze i dalje otidji u neki salon ili ordinaciju da ti neko strucno ocisti i ocijedi sve sto treba na tvom licu.
ja za par dana takodje krecem sa normadermom, ali sam prvo bila kod dermatologa i ona mi je uradila tretman i sad cekam da se lice malo smiri (bar 10-12 dana mi je preporucila da ne mayem nikakvom kremom vec samo mikstura lutz uvece i umivanje cajem od kamilice ujutru). a kad ovaj reyim istekne pocinjem sa normadermom.
(vec sam ga kupila);)

pitanje za sve strucne i iskusne forumasice: koja je razlika izmedju kreme "za podrucje oko ociju" i antidrida?
imam 25god i jako sam zbunjena:roll:
od pre par dana sam pocela da mazem vitaskinovu "hranjivu" kremu za podrucje oko ociju i
cini mi se da su mi te neke sicusne tek jedva vidljive borice jos vidljivije:(
ne znam od kud sad to? da li sto mi ta krema ne odgovara ili je to slucajnost ili sta...

da zove se "BioBalance" od vitaskina.
nisam htjela da dam mnogo para pa mi teta u apoteci preporucila nju.
posto sam vec kupila normaderm paket,kao i vitaskin je kao i visi medicinski program i bla,bla,bla

Moja kuma danas kupila promotivni paket - dve različite anticelulit kreme za 3000 din .
KAžu da se najbolji efekat dobijekad se mažu obe .

Čula sam sa raznih strana da su dobre, ali...bez ručne masaže nema leba !

Ma pobijajte me vi slobodno.
Meni ni iz dzepa ni u dzep.
Kazem ono sto znam, jer vodim racuna o tome, pa se i interesujem.
Hvala Bogu da vi mislite da je to ok, jer se antirid i prodaje kao dnevna i nocna, pa samim tim ljudi koriste.
Marketing je cudo.
Jedno je stavljati hranljivu kremu nocu, a drugo antirid...koji ,pouzdano znam, nocu ne valja stavljati.
Ali ajde, necu da se ubedjujem. Nema svrhe.
Ciciban, koliko ti sada godina imas? Predpostavljam ne puno?
Rezultate ces videti sa 40.

Izvinjavam se, zaboravila sam da objasnim
Nocu se koza regenerise....oslobadja taloga...zbog toga ne valja nanositi kremice pred spavanje...jer sprecavas njenu prirodnu regeneraciju. Sve vrlo logiicno.

Izvinjavam se, zaboravila sam da objasnim
Nocu se koza regenerise....oslobadja taloga...zbog toga ne valja nanositi kremice pred spavanje...jer sprecavas njenu prirodnu regeneraciju. Sve vrlo logiicno.

E Djuro ajd sad ozbiljno , ja redje stavljam dnevnu kremu jer mi je koza sa T zonom( pre neki dan san kupila revlonovu pa videcu kako ce ispasti , kazu da je dobra ) i nikako da eliminisem onaj sjaj oko nosa cela i brade pa mi lepse bez kreme osim naravno antirida oko ociju koji stavljam svaki dan . Nocu ne stavljam antirid ( govorim za onaj oko ociju ) , ali stavljam nocnu anti age kremu ( koju takodje zovem antirid jer je i to krema protiv starenja koze ) i je stavljam na celo lice vrat , dekolte i oko ociju naravno( na celo lice ) . I po mojoj logici imas pravo u zadnjem postu i bolje je da se dnevne kreme koriste intenzivnije jer stite kozu od raznoraznih apoljasnih uticaja ali ja radim obratno tako mi bolje . ;-)

Cici istina je ... izgledas dosta mladje...ali tu nisu samo kreme igrale ulogu,ima malo genetike sigurno...
Stavljam kreme redovno,dnevnu,nocnu,u zadnje vrijeme i antirid svaki dan...ali ne opterecujem se puno,kozmeticari i sl...lice mi je odlicno...ali sto kazem najvise je tu genetika...:)

Jaooooo te vichy kreme me izludjuju.....Ovako koju god da pogledam,koja god da mi se svidi ona je preeeskupa,npr. ja htela da kupim jedan njihov sjaj za usne,i odem ja u apoteku i pitam koliko koshta oni meni ladno kazu 900 din. ja :shock:
I eto sad koji god njiov proizvod da vidim onda samo zaobidjem jer znam da je preskup.....

ja sam bas glupa ali nikako da ukapiram sta je sta?!!!?
sta je dnevna,nocna, a sta sad taj antirid.... ili kako vec?!!! u cemu je razlika izmedju tih silnih kremica,ako su i one dnevne i nocne protiv starenja?????:confused::confused::confused:

molim vas malo mi pojasnite!!:roll:

vichy je doduse skuplja, ali odlicna kozmetika.rado je preporucujem svima! probala sam dnevnu hidrantnu kremu za lice i njihov regenerator za kosu koji je fenomenalan, dobila sam ga od drugarice iz inostranstva ali ga kod nas nisam mogla naci.
ali ima jos jedna kozmeticka kuca koja takodje pravi fantasticne kreme! to je Soraya. ne znam kakve su im one za zreliju kozu, ali preporucila bih svima Soraya Colagen Elastin. imam samo 20 godina i to je jedina krema koja odgovara mojoj kozi. FENOMENALNA JE i cena je sasvim pristupacna. u Liliju je oko 260-280 recimo, ali mozete pogledati i u drogerijama DM koji su uvoznici za skoro sve proizvode na nasem trzistu, pa su im cene znatno nize.:wink:

Back