skura58
Zaslužan član
- Poruka
- 100.842
Stoje crnka, smeđa i plavuša pred ogledalom istine koje pojede onoga ko ne govori istinu.
Crnka:
- "Ja mislim da sam ja najlepša..."
- "Njam", (ogledalo je pojede)
Smeđa:
- "Ne, ja mislim da sam ja najlepša"
- "Njam."
Plavuša:
- "Ja mislim..."
- "Njam."
Sta je rekla plavusa kad su je pitali da li je seksualno aktivna? Ne. Ja samo lezim !
Znate li zasto krastavci pricaju viceve o bananama? Misle da su plavuse.
Sta je uradila plavusa kad je dobila blizance? Otišla traziti drugog oca !
Sta je uradila plavusa kad je cula da se 90% nesreca dogadja u kuci? Odselila se...
Sta je mislila plavusa da je jedna svjetlosna godina?
Dvanaestomjesecni racun za struju!
Zasto se plava prostitutka naljutila na koleginice? Saznala je da su i one dobijale pare !
Sto plavusa stoji ispred ogledala zatvorenih ociju? Hoce da vidi kako izgleda kad spava.
Ucila plavusa da igra golf, ali kao i svakoj plavusi to joj nije polazilo za rukom, sto je izludivalo njenog trenera... Iznerviran time, videvsi da nista ne vredi, on resi da pribegne lukavstvu... -Slusaj, zamisli da je taj stap ***** tvog muza i onda udri kako treba! I zaista, plavusa ga poslusa i loptica ode daleko, daleko... -E, tako treba! rece trener. A sad izvadi taj stap iz usta pa da nastavimo...
Zasto plavusa ne prica tokom seksa? Majka joj je rekla da ne prica sa punim ustima !
Kako se zove plavusa sa dvije mozdane celije? Trudnica !
Crnka:
- "Ja mislim da sam ja najlepša..."
- "Njam", (ogledalo je pojede)
Smeđa:
- "Ne, ja mislim da sam ja najlepša"
- "Njam."
Plavuša:
- "Ja mislim..."
- "Njam."
Sta je rekla plavusa kad su je pitali da li je seksualno aktivna? Ne. Ja samo lezim !
Znate li zasto krastavci pricaju viceve o bananama? Misle da su plavuse.
Sta je uradila plavusa kad je dobila blizance? Otišla traziti drugog oca !
Sta je uradila plavusa kad je cula da se 90% nesreca dogadja u kuci? Odselila se...
Sta je mislila plavusa da je jedna svjetlosna godina?
Dvanaestomjesecni racun za struju!
Zasto se plava prostitutka naljutila na koleginice? Saznala je da su i one dobijale pare !
Sto plavusa stoji ispred ogledala zatvorenih ociju? Hoce da vidi kako izgleda kad spava.
Ucila plavusa da igra golf, ali kao i svakoj plavusi to joj nije polazilo za rukom, sto je izludivalo njenog trenera... Iznerviran time, videvsi da nista ne vredi, on resi da pribegne lukavstvu... -Slusaj, zamisli da je taj stap ***** tvog muza i onda udri kako treba! I zaista, plavusa ga poslusa i loptica ode daleko, daleko... -E, tako treba! rece trener. A sad izvadi taj stap iz usta pa da nastavimo...
Zasto plavusa ne prica tokom seksa? Majka joj je rekla da ne prica sa punim ustima !
Kako se zove plavusa sa dvije mozdane celije? Trudnica !