Vibrator vs umjetna vagina

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da su ove gluposti,koje se pisu po ovom forumu,o vibratorima i gumenim vaginama,vec postale dosadne.Nije mi jasno,od kuda te pubertetske teme
kod odraslih ljudi.Na kraju krajeva,ta mistifikacija vibratora,kao i ostalih seksi pomagala,danas je obicna stvar.Seksualana pomagala,danas su u upotrebi,
kao i pribor za jelo,ili pribor za brijanje.To je nekada,u doba nasih predaka,bilo nesto misticno i neobicno.Za nas,moderne savremene ljude,to je sasvim nesto obicno
i nezanimljivo,za citanje i pisanje.......

Zasto ako zena ima vibrator, to je sasvim normalno, dok ako muskarac ima neki sl. gadzet namjenjen njemu ispada perverznjak ? Cemu dvostruki arsini po tom pitanju ? :think:

mozda jer se na muskarca gleda kao na nekog neuspesnog ako ne moze da navata ribu vec mora tima da se sluzi,dok se na zenu tako ne gleda zapravo svaka misao vezana za zene i seks dodatno vise lozi um onog koji to zamislja,plus ona tehnicki nikom ne daje,tako da se na zenu koja kida durasel baterije gleda bolje u odosu na onu koja se krese jer je jos usadjeno u mozgovima 'cednost' i nedavanje su na ceni.
ja sam ozbiljno o ovom razmisljala i ranije jer je realno glupo,al opet nekako mi je osnovnareakcija upravo ona koju si opisao..nekako mi jadno da zamisim muskarca sa time a zenu nije,iako je nelogicno..
mozdaje i toga sto pumpice i vestacke vag.nisu toliko zastupljene kod muskaraca ko vibratori kod zena,ili je vise do gore navedenih razloga...
ne znam nisam pametna..

mozda jer se na muskarca gleda kao na nekog neuspesnog ako ne moze da navata ribu vec mora tima da se sluzi,dok se na zenu tako ne gleda zapravo svaka misao vezana za zene i seks dodatno vise lozi um onog koji to zamislja,plus ona tehnicki nikom ne daje,tako da se na zenu koja kida durasel baterije gleda bolje u odosu na onu koja se krese jer je jos usadjeno u mozgovima 'cednost' i nedavanje su na ceni.
ja sam ozbiljno o ovom razmisljala i ranije jer je realno glupo,al opet nekako mi je osnovnareakcija upravo ona koju si opisao..nekako mi jadno da zamisim muskarca sa time a zenu nije,iako je nelogicno..
mozdaje i toga sto pumpice i vestacke vag.nisu toliko zastupljene kod muskaraca ko vibratori kod zena,ili je vise do gore navedenih razloga...
ne znam nisam pametna..

Jel Cicos Macos, a znas li ti, da muski, zensko gledaju samo i iskljucivo kao Objekat :?:

Mislim da su ove gluposti,koje se pisu po ovom forumu,o vibratorima i gumenim vaginama,vec postale dosadne.Nije mi jasno,od kuda te pubertetske teme
kod odraslih ljudi.Na kraju krajeva,ta mistifikacija vibratora,kao i ostalih seksi pomagala,danas je obicna stvar.Seksualana pomagala,danas su u upotrebi,
kao i pribor za jelo,ili pribor za brijanje.To je nekada,u doba nasih predaka,bilo nesto misticno i neobicno.Za nas,moderne savremene ljude,to je sasvim nesto obicno
i nezanimljivo,za citanje i pisanje.......

Nije tema vibrator, ni gumena vagina, vec stav drustva koji jedno odobrava, a drugo u neku ruku osudjuje, iako su prakticno iste stvari kojima je jedina stvarna razlika odredjena polom osobe koja ih konzumira.

Ali ocito to "obicno" vama "modernim" ljudima izgleda toliko zazvoni u usima, da niste nista drugo ustanju cuti u cijeloj recenici nego samo te tri rijeci

Ako ti taj kuriozitet nije zanimljiv kao socijalni fenomen, nemoj se muciti ... zaobidja ga brate ... ako nista radi usluge postavljacu teme

ne znam nisam pametna..

Naprotiv. pametnija si mnogo od ovog gore, i zanimljivo je da se na sexualnu raskalasenost po pravilu blagonaklonije gledalo na muksarce u odnosu na zene, ali ne i u ovom slucaju.

Back