jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 33.754
Nece,ako je broj neaktivan.Vajber bi trebao uvek da radi bez obzira na karticu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece,ako je broj neaktivan.Vajber bi trebao uvek da radi bez obzira na karticu..
381 pa unesem svoj broj i failed .kada fali jedna cifra sto automatski upada - pusti me na sledeci korak - taj pozivne moze da fali,+3816.. pa kucas ceo svoj broj
daj prtsc381 pa unesem svoj broj i failed .kada fali jedna cifra sto automatski upada - pusti me na sledeci korak - taj poziv
proverio ,zvao kevu sa tog brojaHoice on da zvoni,ali probaj sa tog broja da zoves sebe,pa vidi da li je aktivna kartica,ili ne.Ako nije aktivna kartica,nece raditi ni Viber na koimpu.
Viber se obicno na kompu apdejtuje,kada se pokrene.Pogledaj kada ga otvoris na kompu,da li sa leve strane na vrhu pise "Update".proverio ,zvao kevu sa tog broja
znam . deinstalirao al pise malo gore gde je zapeloViber se obicno na kompu apdejtuje,kada se pokrene.Pogledaj kada ga otvoris na kompu,da li sa leve strane na vrhu pise "Update".
U podesavanju telefona mozes da vidis koji je broj telefona u aplikaciji "Mreza".moj broj u samom telefonu mu fali cifra . a viber inteligencija to shvata bukvalno . ja kad gledam svoj broj na fonu ono broj na kartici fali mu cifra .kad bi to moglo da se promeni.u procesu sam reinstalacije ... ali to je problem
fali cifraU podesavanju telefona mozes da vidis koji je broj telefona u aplikaciji "Mreza".
Nema druge nego da zoves provajdera da ti kaze pravi broj,ako nisi sacuvao onaj veliki karton gde je bila kartica.I na njoj pise pravi broj.fali cifra
Viber na desktopu radi bez obzira na to da li je broj aktivan ili ne.Nece,ako je broj neaktivan.
+ mora ispred 381 uvek!381 pa unesem svoj broj i failed .kada fali jedna cifra sto automatski upada - pusti me na sledeci korak - taj poziv
Andjelija ti zaglavila u 80te koje by the way obozavam, screenshot.daj prtsc
80e su najAndjelija ti zaglavila u 80te koje by the way obozavam, screenshot.
A sta mi vredi Whatsup kad svi koriste Viber?Imam i whats ali mi zvrji vecinom.pored whatsupa i pre svege telegrama koji je savrsen, ljudi jos uvek instaliraju taj krs od vibera pa cak i na desktopu...
Anđelija old school.Andjelija ti zaglavila u 80te koje by the way obozavam, screenshot.
nateraj ljude da probaju telegram, garantujem ti da ce 9 od 10 preci na njega kad ga vide.A sta mi vredi Whatsup kad svi koriste Viber?Imam i whats ali mi zvrji vecinom.
ja izbrisao viber definitivno i reko. ko oce da prica moze da mi se javi na telegram ili imessageImao sam i Telegram.