viber desktop problem

ne koristim antivirus .radilo super do danas .radilo godinama . ma ...
Win10/11

Klikni na start, pronadji Windows Defender Firewall, klik na Allow app or feature through Windows defender Firewall, Vidi da li je na listi Viber (ako jeste stikliraj i public i private), ako nije klik na Allow another app, pronadji viber.exe u C:\Users\username\AppData\Local\Viber, i dodaj ga. Kada se pojavi u listi stikliraj i private i public, i klikni na OK.

Restartuj racunar pa vidi ima li promene

A ha, mislio sam da ti na telefonu radi a ovamo ne. Ne trazi onda problem u aplikaciji to je nesto do njih, vidim da je neka zbrka sa tvojim brojem telefona, moguce je da su te blokirali iz ko zna kojeg razloga.,
skoro da si dobro shvatio .pocelo je sa racunarom pa sam onda deinstalirao pa u pokusaju sam bio da instaliram za sta treba phone ali sada cak i na telefonu ne mogu da instaliram .emitovao sam malo gore iznad link sa reddita ...

nece da posalje poruku . samo se zacrveni i kaze not sent .pokusao 15ak puta .bilo kome da saljem isto sve .restartovao komp - isto

Pogledajte prilog 1622426
Стари проблем. Покушај да промениш тастатуру.
Или другу верзију Вајбера.
То се догађа већ годинама, мислио сам да си раније приметио.

posto imam dual sim ,probao sam viber da instaliram preko drugog broja i to je uspelo iz prve . jes da sam izgubio sve kontakte sa onog broja al ,...zasto je problem za onaj broj ne znam ,ima nekih nepravilnosti ali to je vec za mobilnog operatera ,kod kojeg sam bio ali nista

Back