ljubota
Veoma poznat
- Poruka
- 10.843
Kod mene radi viber i na telefonu i na lap topu pod istim brojem, al dobro ja sam profi pa...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pomažem samo se hvalimKod mene radi viber i na telefonu i na lap topu pod istim brojem, al dobro ja sam profi pa...
Win10/11ne koristim antivirus .radilo super do danas .radilo godinama . ma ...
treba fon za instalaciju na kompu . .. ili na neke fore preko nekih emulatoraNisam ukacio kako viber na desktopu a bez naloga na telefonu preko koga se aktivira na komput?
to sam i uradio tj na pola puta jer sad ne mogu ni na telefonu da instaliram3. solucija reinstaliraj aplikaciju
to sam i uradio tj na pola puta jer sad ne mogu ni na telefonu da instaliram
Ja godinama koristim, prije sam imala probleme kad izignorišem ponuđena ažuriranja za viber. Od kad kliknem da ažurira problema nemam.ne koristim antivirus .radilo super do danas .radilo godinama . ma ...
I nek ne koristi viber kad mu je bojler uključen@Plauer1
Proveri da li ti sat na racunaru pokazuje tacno vreme.
Druga stvar mozda ti Firewall blokira Viber, koji antivirus koristis?
Radi Viber na desktopu dobro... Windows 7Ovo je izgleda standardni problem sa Viberom na desktopu, i ja imam isto (ali samo kad šaljem nekim ljudima) i nisam uspeo da ga rešim, osim da pošaljem poruku preko mobilnog.
Ja sam imao silu problema ovog tipa, doduše W11Radi Viber na desktopu dobro... Windows 7
A ha, mislio sam da ti na telefonu radi a ovamo ne. Ne trazi onda problem u aplikaciji to je nesto do njih, vidim da je neka zbrka sa tvojim brojem telefona, moguce je da su te blokirali iz ko zna kojeg razloga.,to sam i uradio tj na pola puta jer sad ne mogu ni na telefonu da instaliram
skoro da si dobro shvatio .pocelo je sa racunarom pa sam onda deinstalirao pa u pokusaju sam bio da instaliram za sta treba phone ali sada cak i na telefonu ne mogu da instaliram .emitovao sam malo gore iznad link sa reddita ...A ha, mislio sam da ti na telefonu radi a ovamo ne. Ne trazi onda problem u aplikaciji to je nesto do njih, vidim da je neka zbrka sa tvojim brojem telefona, moguce je da su te blokirali iz ko zna kojeg razloga.,
Стари проблем. Покушај да промениш тастатуру.nece da posalje poruku . samo se zacrveni i kaze not sent .pokusao 15ak puta .bilo kome da saljem isto sve .restartovao komp - isto
Pogledajte prilog 1622426
Nije istina.Posto je povwzan sa brojem,ako je neaktivan,nece ni Viber na desktopu,Viber na desktopu radi bez obzira na to da li je broj aktivan ili ne.
Istina je, ne bih govorio da ne znam, imam neaktivan broj a na desktopu mi viber radi normalno.Nije istina.Posto je povwzan sa brojem,ako je neaktivan,nece ni Viber na desktopu,
Kod mene ne moze.Istina je, ne bih govorio da ne znam, imam neaktivan broj a na desktopu mi viber radi normalno.
Ma nema pojma.Izvadio sam SIM karticu iz telefona i nece Viber na desktopu.Istina je, ne bih govorio da ne znam, imam neaktivan broj a na desktopu mi viber radi normalno.