Plauer1
Aktivan član
- Poruka
- 1.286
nece da posalje poruku . samo se zacrveni i kaze not sent .pokusao 15ak puta .bilo kome da saljem isto sve .restartovao komp - isto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa gde ti je ta kartica?pokusavam na telefonu da instaliram ali kada treba da verifikujem broj - failed . isti broj kao i komp sto je registrovan . sta je problem ... hm
a kod ti ne stize?zvao sam sad taj broj - zvoni
daje ti opcije da dobijes sms kod ili da te zovu pa ti samo odbijes poziv i automatski prihvati verifikaciju. probaj preko SMS koda.prvo je trebalo da unesem kod koji bi dobio putem njihovog poziva .ali telefon nije zvonio .posle videh da je falila jedna cifra (automatski unesen) ,dodam cifru ali posle samo failed .mozda su neke sigurnosne to njihove fore ...
pa mozda ti nesto nije ok sa brojem,kad si poslednji put uplatio kredit?izbrisem cifru
opet treba da unesem kod znaci prolazi korak ali nikako me ne zovu
Hoice on da zvoni,ali probaj sa tog broja da zoves sebe,pa vidi da li je aktivna kartica,ili ne.Ako nije aktivna kartica,nece raditi ni Viber na koimpu.zvao sam sad taj broj - zvoni
ne moze da fali,+3816.. pa kucas ceo svoj brojnije mi jasno kako prolazi ,a fali jedna cifra u broju ,s tim sto me nisu zvali pa da unesem zadnja 4 broja
Vajber bi trebao uvek da radi bez obzira na karticu..Hoice on da zvoni,ali probaj sa tog broja da zoves sebe,pa vidi da li je aktivna kartica,ili ne.Ako nije aktivna kartica,nece raditi ni Viber na koimpu.
imam 2 kartice .ne secam se . manje od mesec dana . do danas radio viberpa mozda ti nesto nije ok sa brojem,kad si poslednji put uplatio kredit?
onda ti je aktivna.. sad me nerviraimam 2 kartice .ne secam se . manje od mesec dana . do danas radio viber