Vi pitate, Tarot odgovara

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Draga Tarot, slucajno naidjoh na ovu Vasu stranicu na Forumu...Viim da ima mnogo onih kojima ste pomogli svojim odgovorima, pa, evo i ja da pokusam... :)

Ovako, u mom zivotu postoje dva muskarca, pa bih pitala nesto o njima! :)

Sansa za zajednicki zivot sa I.D. i kad?
8 - 7 - 9 - 12 - 18 - 21 - 33

Sansa za obnavljanje veze, i uopste neku ozbiljnu ljubav, da se tako izrazim, sa B.T. i kad?
12 - 18 - 64 - 35 - 22 - 17 - 21

PS.Srecna Nova! z:)

Poslednja izmena:
@Truman ii??...sta bi sa kolokvijumom??
@Il Treno sansa da se razvede je 40 posto...tako da nije bas samo iz hobija...ali...ali...ali...
@nika 07 sansa za pomirenje 60 posto...ali desice se jos nesto medju vama pa makar na tren..jos on nije skroz bivsi....a da li je bolje da je bivsi to ti bolje znas nego ja..
@BonearLe...sansa da dobijes taj posao je 70 posto...ali ima ovde neki aspekt ne zadovoljstva...pa i ako krenes neces biti bas zadovoljna
@marge822...imas napredovanje u poslu ali ne odmah..tj.ne brzo.....
@anita sms...hvala na lepim zeljama draga...e sada bice nove ljubavi u 2009 i to mogla bi biti vrloooo interesantna prica u maju ili junu...a do tada sve sto bude pa prolazno i ne bitno....

@Pranagon..ova veza ima aspekte da traje i da bude dobra...ali april ili maj donose krizu i sansa da nastavite nakon toga je 40 posto.....uzivaj dok traje za sada mi se cini ok...postoji mogucnost pokusaja sa strane namernog da vam se pokvari odnos ...ali za sada bezuspesno...

sansa da prodjes je bila SAMO 30 posto!!!....eto `okrenuo` si sudbinu u svoju korist...hehehe...vazno je da si prosaoz:dm4:

Koliko sam jadno prosao, ne bih rekao da sam je okrenuo. Inace, dosta sam radio za taj kolokvijum, ali sam se kad je doslo vreme da se radi malo pogubio. Sad vidim zasto nisi htela ranije da mi odgovoris na pitanje, lepo od tebe. Sad cu da ti dam poencic.z:)

@malena007....sansa da on bude tvoj je samo 30 posto....ipak nada umire poslednja..pa ako ti je bitan trudi se/mozda pojacas ovaj aspekt/....magistriraces...e sada uskoro reci do kada ti je to uskoro??? da udaces se iz ljubavi......
@ litle miss....sansa da se pomirite je 40 posto...ima nekih aspekata zblizavanja prolece ili leto...ali ne bih rekla da ce to biti veza....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back