Vi pitate, Tarot odgovara

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tarot!
Ne mogu nikako da dobijem carobnjaka Milana pa reko da pokusam ovde.
Mene interesuju brojevi za loto, pare mi nikako ne idu, izgleda da mi je bacena finansijska magija ako bi mi pomogli kako da je skinem.
datum rodjenja: 23.12.1987. kosa smedja
Hvala unapred!

Sestro slatka pomagaj nam,drugarica i ja imamo po jedno pitanje za tebe.....i zahvaljujemo se unapred....
DRUGARICA: bila sam sa deckom godinu i 8 meseci,bilo je tu uspona i padova (vise padova....) i na kraju sam ga ostavila jer sumnjam da ima drugu,a pritom nismo ni iz istog grada. Proslo je 2 nedelje otkad sam ga ostavila i nije me zvao... Zanima me sta ce sada biti,da li ce se javiti,kakve li su sanse da se pomirimo- 8, 5, 13, 6, 9, 7, 1-

JA: Imam decka dugo i sve je ok,ali mi se dopao jedan stariji decko od mene nekih 10 godina....a i ja sam njemu....e sad,dosta sam neodlucna po tom pitanju pa me zanima da li ce se ista desavati sa njim u skorije vreme- 14, 4, 19, 9, 7, 11, 1-

ISKRENO SE NADAMO ODGOVORU POZZ ZA TEBE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobar dan svima.....
Evo opet malo da aktiviramo ovu temu....proslo je mnogo ali nadams e da jos ima nekih starih `poznanika` sa teme ovde...))
idemo znaci objasnjenje.....postavite JEDNO KONKRETNO PITANJE I NAPISETE BROJ od 1-64 i ja cu pogledati za vas u tarot i dacu vam odgovor.I ogranici cu vas da mozete da me pitate maksimalno tri pitanja mesecno..)))))))))...

Dobar dan svima.....
Evo opet malo da aktiviramo ovu temu....proslo je mnogo ali nadams e da jos ima nekih starih `poznanika` sa teme ovde...))
idemo znaci objasnjenje.....postavite JEDNO KONKRETNO PITANJE I NAPISETE BROJ od 1-64 i ja cu pogledati za vas u tarot i dacu vam odgovor.I ogranici cu vas da mozete da me pitate maksimalno tri pitanja mesecno..)))))))))...

Ajd leba ti baci jedared Tarot za mene. Interesuje me recimo ljubav, i da li cu se pomiriti sa bivsim muzem ili cemo se i zvanicno razvesti. A broj...ajd recimo 17

fairi...sansa da diplomiras ove godine je 40 posto.....takvi su aspekti ,ali ti to naravnoooo mozes da poboljsas..podrazumeva se da znas na koji nacin....imas jednu otezavajucu okolnost/ispit ili nesto tako.../...pozzz

alexis.....80 posto stoji promena stambenog prostora..malo odlozeno/tj.mozda ne bas u ocekivano vreme/ ali 80 bice...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back