Vi pitate, Tarot odgovara

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao Tarot! I ja imam za tebe par pitanjca, koja me ovih dana muce... :-((((((((((((( Pomagaj! ;-)

1. Skoro sam dobila posao, ali nisam bas potpuno zadovoljna trenutnom pozicijom... Obecana mi je mogucnost napredovanja u narednih godinu dana? Kolike su mogucnosti da se to zaista i realizuje u narednih godinu dana? 7 13 18 23 58 54 64

2. U oktobru sam, ni sama ne znam kako ni zasto sam dozvolila da se to desi, ali iznenada prekinula svaki kontakt sa jednim muskarcem, koji mi se mnogo dopadao, ali bas bas mnogo... Od tada smo se samo jednom kratko culi, sredinom novembra i to je to. Mnogo mi nedostaje... Da li da se nadam da izmedju nas jednom opet moze biti nesto ili da dizem ruke od te price? :-((((((((((((( 17 28 34 13 52 63 7

3. Da li "ovaj moj dragi iz 2. pitanja" ponekad misli na mene i da li mu nedostajem koliko i on meni? :-((((((((((((( 16 13 7 1 64 23 48

P.S. Tarot, stvarno mi je mnogo drago sto si se opet vratila, nemoj slusati "ove pametne", sto jedino sto znaju dobro da rade je da kritikuju druge. Nemaju pojma o tarotu! Meni si puno puta svojim odgovorima stvarno pomogla. Hvala puno, za ono ranije i hvala puno unapred, za odgovore na ova moja pitanjca danas... Puno pozdrava i sve najlepse!

Prvo hvala na cestitkama za rodjendan.....................kissssssssss
Drugo nema me jer imam dvoje male dece/jedno od njih bas sada ima boginje../ jer imam i klijentelu za tarot live...jer imam muza,svekra,kucu,morsko prase.....itd,itd...pa sada vidite vi dragi moji kako je meni!!!!!!!!! eeeehhhhhhhhhhhh......krecem sa odgovorima od 25 str.svi koje preskocim neka PONOVO postave pitanje...ali ne kao A JA???? nego PONOVO........

@soljamoja...bice putovanja 70 posto..veza opstaje jos.....nisu losi aspekti veze...
@danijella....sansa za zaj.zivot....60 posto a toliko i da je on taj...treba to cuvati..iamte lepe aspektice...trudi se...
@Dragansrb.....uf to mi je maaaaloo nezgodno ne znam ni sta je to..kako da ga otvorim....daj mi neki orjentacioni rok..kada ocekujes...ovde ti stoji neko otezanje po tom pitanju i kao odlozeno ..pa eto...
@ djavolja advokatica...ako ispit vec nije prosao sansa da polozis 60 posto...
@S Vera...trebalo bi mi konkretno pitanje...ali tvoje nebo se rasciscava od jula 2009......bice bolje ..glavu gore!!!!!!!!!!!!!!!
@ stasha....finansiska situacija citave 2009 toplo hladna...imam nemam...nije lose...ali...nece to biti bas neka godina novca...a ljubav..konkretno ...ceeekaaanjeee....bice nesto krajem zime ali nista bas,bas...

@mamaroze od maja,juna 2009...80 posto
@anastasija...teskoo..sansa 20 posto.....nemas za cime ni zaliti..
@mirkab 2009 do septembra 70posto da...
@natalshy...sansa za napredovanje je samo 40 posto...stoji ti drugi posao ili druga pozicija na poslu od 2010...a ovaj smedji..pa nemate lose aspekte...ipak sansa da udjete u vezu je samo 30 posto...ako uspes da izguras ti to onda ce biti ok...kreni ti u akciju.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back