Vi pitate, Tarot odgovara

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@devojcurak..za to dete sansa za obicno skolovanje 60 poosto..udavaces se..
@margaretica..to ce trajti..sansa za nesto ozbiljno 30 posto...ali ima prekid pa pomirenje
@ivab sansa 80 posto da...
@estela zimus tesko nova ljubav 30 posto sansa
@juliete sa deckom borba a i na poslu tdj.borba...malo rasterecenje ali nista bitno....
@ anny....moze ovo da traje i traje.....za sada si mu bitna
@masa...draga i jesu losi aspekti.....proci ce ...drzi se......a trudnoca pa trebla je biti vec...ali mora biti...u narednih 6-8 meseci....pozdrav za tebe

@mirkab male sanse 30 posto ima ih jos ali,ali ali
@beograd 26....ima sanse da se to dogodi 60 posto...kriza u februaru..
@LJUB2...ima...od kraja februara...cini mi se jaakooo ali nece dugo trajati..
@tygl...sansa za tog smedjeg 20 posto...bice novog od proleca 2009..posao ce krenuti samo odlozeno....

Jao, Tarot, hvala ti do neba................... :worth: :heart:
Ja se kao trudim, ali nekako, on se drzi u fazonu 'zelim te za prijatelja...'
Mozes li mi jos, molim te, reci, da li postoji mogucnost da on uskoro promijeniti taj stav.....?
8, 14, 15, 27, 33, 61, 52

Hvala ti jos jednom.........beeeeesssskkkrraaaaaaaaajnnoooooooooo!!!!!

Poslednja izmena:
@isecret...sansa da prevazidjete krizu je 60 posto...ipak ova veza ce opet imati krize tako da nema nekog smirenja na dugo,
@deizi...poboljsanje vezano za posao od aprila...ali nista nisi rekla,da li radis,da li planiras da menjas posao,ocekujes unapredjenje..konkretno pitanje treba????
@jelenabek...na prolece 2009..pozz

@isecret...sansa da prevazidjete krizu je 60 posto...ipak ova veza ce opet imati krize tako da nema nekog smirenja na dugo,
@deizi...poboljsanje vezano za posao od aprila...ali nista nisi rekla,da li radis,da li planiras da menjas posao,ocekujes unapredjenje..konkretno pitanje treba????
@jelenabek...na prolece 2009..pozz

Draga Tarot,
@ deizi... me radim nigdje pa ocekujem prvo zaposlenje, samo ne znam kada ,posto sam bas baksuz za to. Znaci konkretno pitanje kada cu se zaposliti?
puno pusa i ako moze mozda ce ti sada biti jasnije.

veliki pozdrav tarot,evo posle duzeg vremena imam 2 pitanja:
1.da li ce biti pobosaljnja sto se posla i finansija tice,ili nekih promjena?
2 3 6 7 26 33 42
2.i hoce li biti u ljubavi nesto konkretnoooo
2 3 7 12 26 32 36tvoji odgovori su mi uvijek znacili,nadam se da ce mi biti od koristi i ovog puta.
veliikiii pozdrav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back