Vi pitate, Tarot odgovara

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao tarot, evo mojih pitanja:
1. Rodjena sam 30.09.1984., a on 31.12.1977, zanima me da li ce se ova veza pretvoriti u nesto ozbiljnije? 7, 30, 1, 3 ,17,4, 2
2. Zanima me kada mogu da ocekujem poboljsanje na poslovnom planu (novi posao)?
2, 5,10,18, 33,22,30
Hvala ti!!

Poslednja izmena:
Halo i tebi,

Da li se ti to igras ili sta hoces od Tarot?

Ako ti je dosadno ovde, idi negde drugde i tamo izazivaj.

Ako ti mama ne skuha rucak, mozes i sam ili sama.

Pitanje: kako se usudjujete nekoga kritizirati tko svoje slobodno vreme trosi na Vas? Mene bi bilo sram!

Jos nesto: Tarot je jedna od retkih osoba ovde, da malo ozivi ovaj Forum.

HVALA draga na podrsci.......
ima ovde finih i dobrih pa zato i ostajem inace bih oooodaaaavno prestala da se zanimam da drugima maaalo olaksam zivotne odluke....
Ti imas tu divnu energiju pa me kapiras...a oni koji seju lose emocije..pa neka ih....sve se na kraju vrati
Veeeeeliki pozdrav za tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@vidana..brak ce biti 80 posto..beba 2009 2010...
@devojcurak...ja mislim da smo decu gledale vec...a posao...bice promene ako se ti potrudis da ih napravis...mada za tebe je bolje neko drugo radno mesto..pa razmisljaj u tom pravcu...

HVALA draga na podrsci.......
ima ovde finih i dobrih pa zato i ostajem inace bih oooodaaaavno prestala da se zanimam da drugima maaalo olaksam zivotne odluke....
Ti imas tu divnu energiju pa me kapiras...a oni koji seju lose emocije..pa neka ih....sve se na kraju vrati
Veeeeeliki pozdrav za tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tarot,

Istina je, da je mnogo dobrih clanova na ovom Forumu i da smo zato tu. Ti nastavi dalje tako a tko bude protiv, neka bude. Ako je netko sretan da kritizira, to je njegov minus.

Bolje je pomagati ljudima nego traziti pomoc.

Lepo te pozdravljam i zelim mnogo srece.

Cao tarot, mozes li molim te meni da odgovoris,evo mojih pitanja:
1. Rodjena sam 30.09.1984., a on 31.12.1977, zanima me da li ce se ova veza pretvoriti u nesto ozbiljnije? 7, 30, 1, 3 ,17,4, 2
2. Zanima me kada mogu da ocekujem poboljsanje na poslovnom planu (novi posao)?
2, 5,10,18, 33,22,30
Hvala ti!!

@maja dg..resice se vas odnos ali nazalost kasnije ti ces se razocarati u tu pricu...neko treci n everujem sada sansa da ima nekog 20 posto
@mackica...veza sa d sansa 30 posto...udaja u narednih 4 godine...novca dovoljno...

Cao svima ja sam nova ovde na forumu pa se nadam da cemo se lepo druziti. :):):) Tarot mi je jako interesantan, i volela bih da naucim sto vise. Eto imam i ja jedno pitanje a to je :Kad ce beba? Ja sam par meseci u braku, i jako bih volela da se to desi uskoro, sto moj muz bas i ne zeli kaze ima vremena:):) Rodjena sam 05.09.1979 a on 03.12.1968
p.s. Ne znam sta znace ovi brojevi koje vidim da svi pisete, ali ako sami nasumicno birate i ja cu nesto da nalupam, ako ne izvinjavam se. 15 13 6 24 19 27 7

Bok!

Drago mi sto si se vratila. Imam tri pitanja. Bila bih ti zahvalna na odgovorima.

1. Dvije godine pokusavam dobiti dijete , da li postoji sansa u ovoj ili iducoj godini? 9.12.33.34.40.42.50

2. Razmisljam o samostalnom poslu, da li je to za mene?
10.12.14.23.28.30.32

3. Da li je dobro za mene da ostanem na sadasnjem poslu ili da trazim dalje?
13.14.34.44.48.50.55

pozz svima, vidim da se tema malo ‚‚oporavila‚‚ od kad nam se tarot vtratila...:-)))
moja pitanja:
1. da li treba da prihvatim ponudu novog decka ili da se vratim na staru pricu tj bivsem decku?
18 36 24 15 41 53
2.da li ce doci do sesreta koji ocekujem u subotu 15.11.?
13 16 27 17 6 49 5

a trece cuvam za kasnije...:-)))

Draga tarot veliki pozdrav za tebe,malo sam deprimirana pa cu ti postaviti koje pitanjce?
1.Rodjena sam 02.12.1979 hoce li mi se desiti sta lijepo na ljubavnom planu ubrzo?2,6,10,12,14,28,9
2.Da li cu ukoro putovati negdje?19,9,3,45,25,17,51
3.Kakva osjecanja B gaji prema meni?1,23,53,29,6,2,14
Hvala unaprjed i pusa!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back