Vi pitate, Tarot odgovara

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
[QUOTE=devojcurak;8034076

Da li cu tokom svog zivota biti bogata?

45, 23, 60, 22, 8, 19, 36[/QUOTE

Sta bih ja mogla da radim privatno(npr. cvece, cuvanje dece, rad na racunaru) a da od toga imam materijalne dobiti?

55, 5, 61 23, 44, 14, 9

Da li ce jedna moja malena drugarica od 6,5 god ipak uspeti da se upise u normalnu osmogodisnju skolicu, a ne specijalnu kako neki pricaju?

2, 39, 40, 10, 7, 17, 9

@mayaz...ima sanse da bude veza 70 posto..ali ti moras da `napadnes`...posao je ok..snacices se ali maaalo losiji odnos sa nekimu toj firmi ti stoji..napredovanje da ali usporeno tj.odlozeno

Draga moja, tih 70posto se ipak pretvorilo u 100:heart: :))), veza je pocela:heart:, hvala ti puuuuuuunoooooo na savetima.juuubiiim:heart::heart::heart:

@girlns..bice nove ljubavi..od marta.....eee..pa uskoro...fax..hm,hm....zavrsices ..to je sigurno...
@Dragan.s....posao od kraja dec.ili januara..tada su jaci aspekti,inostranstvo sansa 40 posto...ipak na tome bi trebalo raditi od septemb.iduce god,...a devojka neka kvalitetnija veza tek leto 2009..
@nacafaca...ima promene u narednih 6 meseci...ali ne znam gde ce ici..pozzzzzzzzzzzzzzzz
@devica-skorpija...aspekti jaci za trudnocu od februara,marta 2009......
@juli...aspekt trudnoce je maalo jaci od juna,jula 2009..ali...moras imati strpljenja ovo ide pa `otezano`...posao samostalan da..promena posla sada do marta aprila ne...
@devojcurak..uf draga pa sta znaci bogata?? nekome je bogatstvo 1000 din a nekom 1.000.000 eur...nemogu tako da ti odgovorim..imaces za pristojan zivot..eto.......
@mmmmm...pa cim je neko bivsi sigurno da ima razloga zasto je bivsi...zar ne..?? nije mi dobro aspektovano vracanje a ni ovaj novi nesto bas ne obecava ali uzivaj.... novi je bolji od starog....da li je
bio susret??
@Fazila..sansa da bude neka veza je 40 posto.....radi ti na tome ako ti se dopada.....pravi susrete,pozive itd....

@mmmmm...pa cim je neko bivsi sigurno da ima razloga zasto je bivsi...zar ne..?? nije mi dobro aspektovano vracanje a ni ovaj novi nesto bas ne obecava ali uzivaj.... novi je bolji od starog....da li je
bio susret??

vratila sam se starom...:brus:
a susreta nije bilo tad...:aha: par dana kasnije...
al hvala na odgovoru sad cu to imati na umu!!!:super:
a tece pitanje za ovaj mesec:
da li cu otici na put koji je planiran za vikend??
5 36 21 41 13 28 15

Gosp. Tarot
Kad nadjete vremena pogledajte i moja pitanja, molim vas!

Usamljena sam a ova zima.

Ima li uskoro neko na vidiku koji ce da me grije ove zime? 7,2,1,3,5,8,9

Ide mi rodjendan i nova godina!
Hocu li ici gdje da se provedem za ove moje slave? 1,3,8,9,11,19,22

Pokusavam da skinem koji kilogram do nove,gladovanje, Nekad ide dobro nekad ne,
Hocu li uspjeti skinuti ove kilograme do kraja dev 2008? 12,15,1,18,98,20,8

Hvala i cmoka..:super: si necitaj ovo nabuloze od neki pojedinca ima nas dosta kojima si pogodila i koji smo uz tebe

Cao Tarot!

Odavno te nisam pitala,evo za sada dva pitanja:
1. Kakav me zajednicki zivot sa deckom ocekuje u recimo narednih godinu dana?
21.6.7.36.41.9.2
2. Da li me ocekuje napredak u firmi i rasterecenje od posla u skorije vreme?
17.19.4.29.7.6.31

Hvala unapred i pozz.

ovo neka zanimljiva temica... ajde da i ja pokusam sa brojkama..

zanima me.. kakva ce mi biti veza sa sadasnjim deckom sa kojim sam? ima li sanse da bude duza, jer je meni do njega bas stalo, a njemu do mene?

10,16,56,46,23,44,37

hvala, nadam se da ces naci vremena da mi odgovoris:)

draga tarot, drago mi je sto ste ponovo medju nama...
posto sam postavila pitanja dok ste bili odsutni, evo tri , nadam se da cu ovoga puta dobiti odgovor:

1. hoce se nesto desiti sa tim smedjim momkom u nekoj blizoj buducnosti???
2, 8, 15, 28, 27, 31, 41
2. ako ne, hocu li ga zaboraviti????
3, 5, 6, 8, 27, 41, 69
3. ima li neke mogucnosti da krene moj posao ili nista od toga
3, 6, 46, 47, 51, 62, 70

tarot hvala vam do neba, unapred :)))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back