Vi pitate, Tarot odgovara

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
LEOSKORP...po tarotu sve je to moralo da se desi...aspekti su tu povoljni ali...odlaganje svega znaci daima blokada na kojima mora NEKO da Vam radi...to stoji da ce se desiti samo ....
@Adam i Eva...trudnoca u nardnih god.dana 80 posto..napredak na poslu stoji od proleca vec maaalooo poboljsanje..
@sneguljica...udaja 2010-2011..a firma to ide oteeeezano ali bice u naredne 3-4 god..
@sati..eee bivsi je iz nekog razloga bas to bivsi pa nisam sigurna da je dobro da tako i ne ostane..pomirenje sa njim 40 posto...a plata..pa bice neko povecanje
@mayz..draga 70 posto nije gotova stvar....100 posto je gotova stvar...uvek i svuda je najbolji period za napad..kada god...samo suptilno i ne preteruj da ga ne uplasis....

Evo pitanja i od mene...
1. Hocu li se uskoro zaposliti? 13 8 39 64 25 11 55
2. Da li ima neke sanse da se realizuje ljubavna veza sa N.? 1 13 12 58 33 25 43
3. Hocu li se udati? 3 12 18 31 42 58 64
Hvala puno unapred! Puno pozdrava i sve najlepse!

evo i meneeee........hocu i ja odgovore:

1.hocu li se udati u 2010? 18,58,26,49,33,4,21.
2.hocu li se zaposliti u toku 2010? 47,24,6,31,51,2,60.
3.da li mi sledece god predstoji upisivanje neke skole,doskolovanj,kurs ili sl? 44,51,22,3,8,54,10.

tnx.:zaljubljena:

E pa tarot dobro nam dosla nazad... :) pozdrav za tebe
evo mesecnih pitanja od mene
Da li ce ispasti sve kako treba sa ovim poslom koji sam zapocela?znaci novcano i po uspehu? 13 44 11 12 5 7 56
Kako bi mi legla veza sa doticnim ako je i bude?Kakva bi bila i da li ce je biti? (ako mozes to da vidis) 5 16 58 61 33 32 41
Da li ce mama imati zdravlje,da li ce napredovati? 18 3 4 1 11 19 29

pozdrav!

dragi moji da vam kazem ti nemas pojma niti znas gledati u buducnost ja sam u braku vec godinu dana a imam i djete

Draga moja to sto TI lazes je tvoja bruka i sramota!!! a jos si i majka..straaaaaaasnooooo...Tarot nije slagao vec TI..dala si laznu informaciju dobila lazan odgovor i tu nema nikakve mudrosti!!!! :thumbdown:Ako si mislila ovom LAZI nesto da dokazes prevarila si se to nije dokaz da tarot ne otkriva buducnost vec dokaz kakva si ti kao osoba....sve najbolje ti zelim....pozzzzzzzz

MA NEMATE VI POJMA NITI ZNATE STA POGODITI MENI STE REKLI NESTO STO UOPCE NIJE TACNO MANITE SE TIH BUDALESTINA ZENA LAZE NITI ZNA STA POGODITI.MENI KAZE DA CU SE UDATI A JA IMAM VEC DJETE A U BRAKU SAM GOD DANA JAKO SMIJESNO

Auuuuuuuuuu ala si upoooorna...vidi ja ovde NE RADIM za novac tako da nemam nikakav interes da ljude lazem! Hocu samo da im pripomognem koliko mogu..naravno da je sve vise zabava nego ozbiljno gledanje/to ozbiljno se radi u licnom kontaktu..// Zapitaj se zasto si se ti nasla ovde prozvana od ovoooliko ljudi da isterujes pravdu i dokazujes nesto?? KOMPLEKSI TVOJI??? Ma cim ti lazes..sta reci...ti dokazano draga lazes a za mene samo ti `pretpostavljas` da lazem...pa ko je onda ovde lazov????!!!!! Nego ovako vise necu komentarisati sa osobama kao sto si ti i lepo i meni i tebi...otsetaj odavde i gotovo ako ti se ne svidjam...

@mrmm..zaposlenje u narednih 7 meseci..ali neces biti bas zadovoljna..sansa za vezu sa N 40 poosto..brak ti jeste aspektovan..hoces...
@ elektra..zajednicki zivot da...posao u 2010 80 posto sansa...a doskolovavanje vise kroz kurs ..to je bolje aspektovano..
@putzaraj...uf draga koliko ti pitanja postavi?? nije tri maaalo vise rekla bih..posao ide na bolje ali novcano ne bas,bas uspeh..ipak bice novca..veza ima sanse ali komplikovana je,otezana,sa prekidima i pocetcima...mamino zdravlje maalo losije u narednom periodu ali nista strasno..

Tarot molim te za odgovore... Hvala puno!
1. Pocetkom oktobra sam prekinula vezu s jednim muskarcem. Mnogo mi nedostaje, da li ima sanse da opet bude nesto izmedju nas? 3 5 13 18 64 15 53
2. Da li cu dobiti posao, koji ocekujem krajem ove/pocetkom sledece godine? 2 15 18 33 41 55 62
3. Da li ce se sudski proces zavrsiti u moju korist? 33 15 18 9 11 13 54
Jos jednom, hvala puno... Puno pozdrava, sve najbolje...

Hvala draga tarot i zvini na puno pitanja al ja reko sve odjdnom da pitam :) a mislila si na pod pitanja... pa to sam ubacila onako da ti dam odrednicu nista specijalno,zbunila sam oprosti desava mi se....cesto...

Poslednja izmena:
Zdravo Tarot, superiska sto si se vratila i dobro nam dosla.........jupi, jupi, jupiiiiiiiiii

E ovako:
Kada da ocekujem prvo dete i kojeg ce pola biti....seka ili bata?

37, 16, 49, 16, 7, 9, 41

Koji su mi delovi tela kriticni po pitanju bolesti?

23, 44, 59, 1, 5, 39, 2

I ko o cemu, ja o stalnom radnom odnosu, ima li stogod na vidiku?

47, 14, 29, 8, 36, 35, 10

Hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!

MA NEMATE VI POJMA NITI ZNATE STA POGODITI MENI STE REKLI NESTO STO UOPCE NIJE TACNO MANITE SE TIH BUDALESTINA ZENA LAZE NITI ZNA STA POGODITI.MENI KAZE DA CU SE UDATI A JA IMAM VEC DJETE A U BRAKU SAM GOD DANA JAKO SMIJESNO

Halo ti Snjeg......

Malo skrati jezik!

Ako je za sve nas Tarot dobra, kako to da nije za tebe? I tko si ti, da kritiziras i pises takve budalastine? Ako si udata, nije receno da ces ostati udata. Gde ti to pise? Mozes sutra da izgubis sve i sta onda?
Nemoj se praviti vazna i visoka ovde, jer takvi veoma brzo tresnu na zemlju.

Zapamti: nije sve zlato sto sija!

kad ce mama da mi konacno spremi rucak... Hvala unapred... :D

Halo i tebi,

Da li se ti to igras ili sta hoces od Tarot?

Ako ti je dosadno ovde, idi negde drugde i tamo izazivaj.

Ako ti mama ne skuha rucak, mozes i sam ili sama.

Pitanje: kako se usudjujete nekoga kritizirati tko svoje slobodno vreme trosi na Vas? Mene bi bilo sram!

Jos nesto: Tarot je jedna od retkih osoba ovde, da malo ozivi ovaj Forum.

@AnaMara..sansa za pomirenje 70 posto..ali ti prvi korak moras povuci..posao 80 posto da...sudski proces sansa 40 posto u tvoju korist..
@da vidim...god.polazes 60 posto..a para uf imaces da mozes da zivis....pristojno..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back