Vi pitate, Tarot odgovara

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro nam došla nazad... ;)
a pitanja bi bila:
1. upoznala sam dva dečka(jednog pre mesec dana a drugog pre dva dana)... jel imam šanse za vezu sa nekim od njih ?
2. hoću li ‚‚očistiti‚‚ godinu u junskom roku?
3. ima li napretka na poslu u skorije vreme?

hvala...
pozz

a brojeve sam zaboravila 2 12 41 36 55 15 7 za prvo pitanje
4 8 19 6 47 38 12 9 za drugo pitanje
i 15 18 21 33 48 14 54 za treće pitanje

i pozz još jednom...:p

@slatka mala....e eeee pa ne ide tako D.G.???? ko je to musko,zensko, kakav problem??
@maza24..ovo bi moglo i hoce trajati sansa za brak 30 posto...
@julieta...nazalost ne mogu ti objasniti zasto je 60 posto..ali ako ti verujes da je 99 samo napred i nek traje..ja ti zelim isto!!!!! ipak ostavi prostor da ce se desiti kriza da se ne razocaras mnogo..
@Truman..ajmo opet sa time koliko posto..sansa da das sva tri 60 posto da das dva 80 posto...
@night..ispit sansa 70 posto da..brak 60 posto da,

Draga Tarot ,
Da iskoristim i ovo "trece" za ovaj mjesec..
Posto je moj posao (moze se reci ) sezonski- da li cu biti zadovoljna finansijskom situacijom na kraju sezone? 43 , 56 , 61 , 9 , 3 , 18 , 25
Svako dobro ti zelim. I hvala puno na odgovorima koji puno znace.

@mmmm...uf dva decka...sa jednim nesto moze biti 60 psoto ovaj drugi samo 30 ne pitaj koji je koji...junski rok 80 posto da..posao napredk od zimus....
@ Leoskorp...pozdrav..... malo tesko se ostvaruje ono sto sam videla cini mi se..zar ne?? finansiska situacija uskoro za dve-tri meseca...stalni posao..vec je trebao biti tako da aspekt je da 80 posto..a i zenska osoba 70 posto da ove god...malo poradite na tim energetskim blokadama da bi se ostvarilo ovo sto vidim..
@divna...oko novembra..dec..da i bices srecna/na kratko tada../a od 2011 dugorocna sreca

Па не могу да верујем!?! Ово је као на телевизији са оним наказама које као "гледају" у карте. Да ли ико паметан може да ради ово и мисли да у томе има икакве истине.... Далеко било... и још се распитују за брак, породицу, испите..... Слепци поред очију....

@ Estrela...ako ga ne `ulovis` do 20 jula odustaj..tesko da ce on krenuti sam /sansa 40 psoto/
@danijela...sansa za nastavak 60 posto..ako ne ove sledeca je 80 posto ne odustaj....
@ Zbunjena...bices zadovoljna na kraju...
@ devojcurak..sa roditeljima tesko bas nesto bolje..ali poboljsanje posle udaje tvoje..a sa vama imate solidne aspekte da budete zajedno ipak nije to do kraja zivota...

@maza24..pa relativno brzo....ne bas kada ocekujes ali...
@ Marge...uf ovde nekako tesko ta istina se saznaje....ne bih ja bas ovde isla glavom kroz zid i bila tvrdoglava....popusti malo...
@ambasadorka...brak???? sta ..da li ce ga biti???? trudnoca sansa 30 posto do kraja god.//
@ litl dan....otici 60 posto..ostati 40 posto...
@red coc...joj pa nije bas do djavola...ali samo sto nije.....bice praaaaaave ljubavi uskoro.....tu od oktob.do marta 2009...
@ putzaraj.....nisu losi aspekti da se u ovo udje ali sa oprezom da nece imati bas,bas srecan kraj...treba odziveti ovo kao trenutak...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back