Vi pitate, Tarot odgovara

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@nika 07...ovo je solino aspektovano sansa da ostanete do kraja zivota je 70 posto...kriza ove jeseni pa 2009 ali...
@masa...blizanci..hm...pa ne bih rekla sansa 30 posto
@mayaz..bakterije ce tesko otici ali uz alternativnu medicinu sansa za `izlecenje` 90 posto..a sa deckom bice nesto interesantno ali kratko...
@ devojcurak...ne znam draga zasto ali vas dvoje nemate buducnosti.....
@djika...nije tako jednostavno moras i ti da se menjas ali i okruzenje da menjas...sansa je od oktobra 2008...
@night..ti moras to odluciti...sansa da ova veza traje je samo 60 posto..pa...
@sapcanka....60 posto
@vr4 sansa 40 posto...javice se..
@zelenooka...uskoro pa....do kraja god sansa 70 posto u 2009 100 posto
@emyli...hoces....ali ne naduuugo...
@tanga..sansa da ostanete zajedno u lepoj prici je 60 posto...radi na tome
TUUUUUUUUUUUUUUUUUU SAMMMMMMMMMM
@lilith ima velike sanse 70 posto ali to nece trajati bas dugo
@nikolanja...ima velike sanse 80 posto da
@vib...e pa i sam je kriv za to pomalooooo.izvucice se sansa za bolji status je 60 posto...ali ne potpuno odmah
@lena..sansa za vezu 40 posto ali ne predaj se...
@Dragan selidba 40 posto,inostranstvo 70 posto..skola..uf....40 posto/uciti,uciti,uciti...../

EEEE sada nemam pojma da li nisam duplirala nekima odgovore???? sta li ja uradih sad???? Bas mi je tesko da ovako odgovaram na mnogo pitanja odjednom..
LIMONETA draga hvala na ovako toploj dobrodoslici!!!!!!!!!!!
@mirkab..sansa 70 posto...
@nikolanaja...cinimi se da da sansa 70 posto..
@dadinja pa tebi je 2008 i 2009 godina udaje eto uskoro da..
@TasAaaa..lepi su aspekti malo krizica u junu ali mislim da opstajete 80 posto na dugo
@selena sansa 80 posto na jesen
@shedow...sansa za vezu 60 posto...ona prava od 2009....
@martina bices uspesna...ali ne kao tvoj tata...ma nemoj ni zeleti da budes kao tvoj tata nego kao ti....posebna i jedinstvena...ljubavi ce biti od 2009..

@Creem 30 posto da...
@swety..losi su vam aspekti sansa za vezu duzu i dobru samo 30 posto a za nesto trenutno na kratko sansa 60 posto..pa okreni se ti na drugu stranu..
@nika07 da li ti ja odgovorih na pitanje??????!!!
@lakrima bice pozitivnog resenja/a sta ti to cekas?? kupovinu stana???nasledstvo???/
@mira u bice...ne bas uskoro od kraja godine nesto kvalitetno
@superiska...draga moja ja sam ti maaaalo matora za te nove izraze sta mu dodje feedback?, veze ce biti uskoro 70 posto..odlazak na more 60 posto ....lepi su aspektici..
@ Truman ..steta....ali nikada nije kasno da se `vratis`....

@superiska...draga moja ja sam ti maaaalo matora za te nove izraze sta mu dodje feedback?, veze ce biti uskoro 70 posto..odlazak na more 60 posto ....lepi su aspektici..

hwala tarot,bash owih dana napredujem....pa nadam se najboljem :cmok:
a feedback je kao neka powratna informacija,kad ochekujesh od nekog da ti odgowori na poglede i to,ne misli se konkretno na razgowor.....
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

@isrena d....pomirenje 60 posto..udaja 30 posto..nisu vam bas sjajni aspekti..posao do kraja jeseni sigurno....
@Mily75....ova veza ima solidne aspekte...ali nece biti to ljubav do kraja zivota....moze da poootraje pa uzivaj u njoj...male krizice zbog nekoga sa strane ali sve to ide u rok sluzbe...
@ Holly G...uf malo otezano sansa da bude je 40 posto....ipak ja ti sa ovakvim kartama savetujem da krenes u odlucujucu akciju /konkretno pa sta bude....neces izgubiti nista/nista ni nemas. a mozes dobiti ....

@ il treno...uf izvini draga...daj opet pitanje ne mogu se snaci ...malo je guzva...pa....
@danijella....imas lepe aspekte udaje za 2009 ili 2010...strljivo samo...blizi se onaj pravi....
@ Truman...pozdrav i tebi!!!!!!!!!!!!!!!! ne nestajem ja namerno `visa sila`...ali nadam se da cemo se sada duze druziti....eeee a kako zaboravio pitanje..ccccc......i kako nisi za to???po kartama jesi....tu sam pa izvoli pitaj....

Tarot zamolila bih te da mi odgovoris na ova dva pitanja kad ugrabis vremena :)
1. Hoce li mom bratu ovih dana, nedelja krenuti stvari na bolje po pitanju skole i posla? 4 25 8 52 2 9 17

2. Kako ja stojim na ljubavnom planu- vedi li se potruditi oko aktuelnog deckica? ;) 2 6 34 51 1 17 28

Hvala unapred Tarot! Pozdrav!! kiss

@ il treno...uf izvini draga...daj opet pitanje ne mogu se snaci ...malo je guzva...pa....
@danijella....imas lepe aspekte udaje za 2009 ili 2010...strljivo samo...blizi se onaj pravi....
@ Truman...pozdrav i tebi!!!!!!!!!!!!!!!! ne nestajem ja namerno `visa sila`...ali nadam se da cemo se sada duze druziti....eeee a kako zaboravio pitanje..ccccc......i kako nisi za to???po kartama jesi....tu sam pa izvoli pitaj....

Vala ako karte kazu...;) I jesi li radila neko ispitivanje, kolika je pouzdanost tarota ovako preko neta u odnosu na rad uzivo?

@LJUB....po pitanju posla da sansa 70 posto a skole...pa to malo teze sansa 40 posto...ipak zavrsice on i to..
@ Truman...uf bas i nije `prakticno` da ti na ovo odgovorim ali koliko sam mogla da ispratim pricu ovakva `predvidjanja` su za 30 posto manje uspesna od licnog kontakta .............
@Il treno inostranstvo 70 psoto...stranac pa ne bih rekla..covek je sa balkana ali da li bas iz tvoje drzave...hmmmmm...ne vidim...a taj par ima sanse 60 posto..ipak nece biti laka veza
@kikki...imate aspekt za razla do kraja 2009 tako da bih rekla 40 posto da ali...neko ipak `trpi` trpi,trpi i odlaze ne minovno/na zalost...inostranstvo 70 posto

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back