Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
da li cu imati uspeha u karijeri i imati ugled u drustvu kao moj tata? 64,32,25,11,3,5,7 da li ce konacno i meni da se osmehne sreca u ljubavi 22,19,2,30,20,14,24
hvala unaprijed...
-ako ti imas neko pitanje mozes mi postaviti ovde ili privatno; sto se mene tice nije mi tesko da samoj sebi tumacim, ali sam primijetila da previse subjektivnosti skodi...
i jos nesto:zasto su ti brojevi od 1-64 a ne 1-76 kao kod klasicnog tarota? ili si raspon brojeva dala iz nekog drugog razloga a ne po tome koliko je karata u spilu...
Draga Soraya da li si ti raspolozena da mi odgovoris na 2 pitanja dok se tarot ne pojavi?
1. da li mi je veza sa momkom 02031963 sudbinska i hoce li ovo biti do kraja zivota, ja sam 14121970. brojevi su 2,7,9,11,28,41,63.
2. hocu li pronaci stan za preselenje 3,8,16,25,28,33,61.
[zdravo! javljam vam se prvi put i imam jedno pitanje za vas ,radi se o jednom muskarcu sa koim sam bila sve do prije desetak dana u vezi... da li cemo ja i kristijan biti u pravoj vezi-ljubavnoj ili seksualnoj ...7 9 17 22 32 55 59 unapred hvala
Doobro dosla Tarot, drago mi je da si se vratila. A i dugo te nije bilo.
Evo za dobro doslicu i da te ja pitam nesto...
Ima li nade za za npredak mog ljubavnog zivota, tj. hoce li mi se pojaviti neko momce uskoro, da me mazi pazi i voli?
1, 8, 16, 39, 26, 24, 47.
@marg...aspekt prodaje je dobar od jula do maja 2009..ja bih ovo prodavala...
@devojc...donji deo stomaka malo losiji aspekt nista strasno samo tegoba..ostalo kao i do sada...zajednicki zivot 30 posto sanse...a li pokusaj ....
@ red co....decko sansa za vezu 60 posto ali nije to bas neka veza...zaljubljivanje od septembra..a srecno pa hmmmm..da..
@Limoneta....pa ozbiljnije od avgusta sept....strpljen spasen...
@vesej najaci aspekt 27 28 god..
@juli...hvala...sa njim ozbiljnija veza samo 60 posto da ce biti....posao solidno maaaalo frka u maju ali nista strasno poboljsanja finans.od oktobr
@ Truman...ti bas postavljas ~jaka~ pitanja EU sansa 40 posto i to od 2009 do 2010..teretana da sigurno samo moras istrajati u tome...
@Inq....malo su preopsta pitanja ...mozda malo konkretnije za neku osobu i sta kao uspeh...ali evo prava ljubav tj kvalitetna prca od oktobra..a za uspeh moraces me pitati konkretno sta zavrsetak faksa ili posao..ili zdravlje..pozz
@gorjan...udaja sansa 40 posto...pa od sept..sansa 60 posto..
@jelenabe...nova ljubav od avgusta..plata od jesenas..stan sansa 30 posto
..........e bash super Tarot.......
strpljiwi su swi,a sada tju se i ja prikljuchiti
hotju li dobiti pozitiwan feedback koji ochekujem od "nekoga"? brojewi: 2,9,20,23,41,46,53
a waljda moze tri mesechno...? ...pa da nastawim
weza,uskoro??? - 7,11,13,23,25,60,64
hotju li uspeti da odem sa drushtwom na more? - 3,5,13,25,35,45,65,
thanks!