Vi pitate, Tarot odgovara

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da tarot, pitam da bih proverio ali ne zato sto tebi licno kao osobi ne verujem nego zato sto malo sumnjam u tarot. Sasvim je normalno da ovo ne uzimam zdravo za gotovo i da zelim da proverim da li ce se karte sa istim znacenjem opet otvoriti jer bi tako trebalo da bude ako je tarot prava stvar, ili ako funkcionise preko neta. Ne vidim sta je tu problem... A sto se tice ovih pitanja gde nisam javno izrazavao zelju, to je zato sto mi je bilo neprijatno da javno napisem, to nisam ni uzimao u obzir :)

@kissable...nije jos stigao??? pa imala i sjajne aspekte...a da ti malo negde ne gesisi..bice ljubavi uskoro..po aspektima moralo bi biti..pozz[/QUOTE]

-hvala tarot! :)
...inace ja imam decka ali nam nesto ne ide,ceste svadje i razne gluposti,pa te zato pitam...aj kad smo vec kod toga... kakva ce nam veza biti u buducnosti,ima li tu opstanka?
7,8,1,14,9,6,32

@ kisab...pa zato ja videh nekog pored tebe i zato sam i pitala zar nije stigao...ipak `ljubavi` ima u tvom zivotu..kakve takve ali....neces ti sa ovim deckom ostati do kraja zivota..ali trajace ovo...a da poradis i ti malo na sebi pa da napravis od ove veze nesto bolje?...sansa da ovo ostane duze od jula je 40 posto..a od sept.nova veza 80 posto...
@ tygl....e da namesti ti situaciju da on tebi pokloni nesto..pozz

odmah cu iskoristiti sva 3 pitanja za tarot
1. Imala sam tezak prekid hocemo li ikada ponovo biti u iole normalnim odnosima? 4.5.7.9.14.28.54.
2. Hoce li naici pravi ili bar neko ko bi me ozbiljno zainteresovao? 2.5.9.11.28.33.36.
3. Posao za ovu godinu.

cao..drago mi je sto si se vratila... :)...
pa evo da te i ja nesto pitam
1.da li ce mi se uskoro desiti nesto zanimljivo u ovom mom dosadnom zivotu:razz:.. 4,17,12,3,8,55,23
2.da li on mene stvarno iskreno voli:heart: ili mu je nasa veze samo navika:-|.. 1,54,3,7,22,5,14
3.i posto si mi jos pre rekla da me nesto ceka u martu aprilu na ljubavnom planu da li mi mozes reci nesto vise,:-P..9,3,34,6,18,33,47...
hvala ti unapred.......bas si srce:heart:....
cmok:):):)

@ mirkab...odlicni su aspekti za pravog...vec ove godine...samo nadam se da ces prepoznati da je pravi/svi imamo mane pa i muskarci zar ne??/
@ tanjaned...uf teski su vam aspekti komunikacije..pa normalniji odnosi da ali normalni ne...bice veeelike ljubavi ove god.onaj sudbinski sledece...hajde za posao pitaj konkretnije...inace nisu losi aspekti posla..
@ Anch..i meni je drago..i sada bi i ja tebi vratila srca ali nemam odakle da ih izvucem...bice bure u ovoj vezi pa ti nece biti dosadno toooliko..ovaj sto se pojavljuje isto ce uneti malo nemir u tvoj zivot.bice totalno drugaciji od onih koji su bili do sada upoznajes ga preko nekoga..a vise o njemu ne mogu nazalost/ne vidim/ a da li te decko voli moras draga sama da ga pitas../znas da osecanja se menjaju
za dan/
@ IL T...ma zasto da ga preskaces...imate vi aspekte da se nesto desi..ali na kratko...pa pokusaj..cisto da ti prodje vreme nije to neka duboka emot.veza..

hvala ti punooooooooooooooo....znaci obozavam teeeeee:heart::heart::heart::heart:.......
a izvini znam da si rekla da moze samo tri pitanja ali mene zanima jos nesto
1.ova veza u kojoj sam sad vec godinu i tri meseca mislim sutra ce biti 3 meseca koliko ce jos trajati,mislim da li ce taj decko koga budem upoznala uticati da se ta veza zavrsi..
12,3,17,8,9,6,36...
valjda me razumes sta hocu da pitam posto neznam bas najbolje da objasnim:(...
hvala ti puno..i ti si zasluzila vise od jednog sreca:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:....i evo zato ti ih saljem puno....hvala ti puno:kiss:..

ehej pozdrav
super da si se vratila ni mene nije bilo dugo ali tu sam i ja
i naravno imam pitanje za tebe
da li cu se udati ove godine za decka sa kojim sam u vezi
17 21 25 14 8
da li je decko sa kojim sam sada osoba za koju cu se udati
22 51 32 18 4
da li cu dobiti posao u struci do kraja godine
12 15 54 32 19
da li cu uspeti da se odvojim od roditelja ove godine
15 31 26 43 11
malo sam te yatrpala sa pitanjima upssssss