- Poruka
- 1.227
Kako nisam!Portugal i Francuska su daleko dogurali.Jedni su u finalu 100%, jer na zalost igraju medjusobno.Inace bi finale bilo Por-Fra.jomini:Ah, torente... Dobar i kao trener i prognozer, još bolji kao političar!!!!
.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako nisam!Portugal i Francuska su daleko dogurali.Jedni su u finalu 100%, jer na zalost igraju medjusobno.Inace bi finale bilo Por-Fra.jomini:Ah, torente... Dobar i kao trener i prognozer, još bolji kao političar!!!!
.
no_problem:Мисирац ... То је онај из партизанског филма Отписани? Драго ми је да се сећамо срећних времена када су партизани убијали четнике.
eremita:Море, марш ! 8-)
skarfejs:Srbija se moze izvuci samo ako dovede trenera, i ceo strucni stab iz inostranstva.........
Ostalo osoblje bi moglo, na nizim nivoima da bude iz Srbije.............
skarfejs:Srbija se moze izvuci samo ako dovede trenera, i ceo strucni stab iz inostranstva.........
Posto smo kroz celokupnu istoriju dokazalli nebrojeno puta, , da smo nesposobni i kao narod, i kao vodje tog istog naroda, da napravimo iole podnosljive uslove za zivot gradjana ove zemlje.......
Uvezimo, proverene, iskusne , npr, Premijer....Amerikanac.
Ministar za rad........Japanac
Ministar za unutrasnje poslove.........Ruja
Ministar finansija .................Nemac
Ministar poljoprivrede..........Holandjanin
Ministar vojni................Italijan
Ostalo osoblje bi moglo, na nizim nivoima da bude iz Srbije.............
Don't panic!:Skar, sve sam te ukapirao i sve se slazem, ali sto ministar vojni iz Italije?!?!
Don't panic!:Sem toga, da nam je takav sastav vlade, za 5 godina nam ne bi ni trebala vojska, svi bi nam se klanjali![]()
Ja predlazem da torrente bude demokratski izabran diktator, a da postavi skarfejsa za mandatara vlade (vidimo da covek ima dobre ideje). Ja se dobrovoljno javljam na poziciju ministra za silly walk
Brate mili, kao da si rekao: ja bih sve sredio da bude dobro i bez tenzija.neboysha:1 - Srbija drzava srpskog naroda i pravoslavlje drzavotvorna religija
2 - Povratak nacionalnog identiteta
3 - Razvitak sela - kako privreda tako i turizam