VI , KAO PREDSEDNIK SRBIJE.........

no_problem:
Мисирац ... То је онај из партизанског филма Отписани? Драго ми је да се сећамо срећних времена када су партизани убијали четнике.

eremita:
Море, марш ! 8-)

Ovo verovatno znači da se ne sme zaboraviti da su u ta davna, srećna vremena i četnici ubijali partizane ;)
Ja i dalje navijam za partizane, uta ta... :shock: :p

Inače, vaši programi i kandidati ne vrede ni pet para. Diktatura proleterijata - to se traži ! :D :D :D

Meni je sve jedno..cetnici,partizani,SPS,DS,DSS,NS,SPO,SRS,LDP....Zvezda,Partizan...to mi nikakvu ulogu ne igra.
Inace kad smo kod prognoza.
Moja je prognoza da ce se ova Srbija izvuci onog trena kad na vlast dodje neki ludak/u pozitivnom smislu naravno/,a ako se to ne desi Srbije nece ni biti,jer ova gomila politicara koja je aktuelna u Srbiji nije nista drugo sem gomile lopova,olosa i komplexasa.

Srbija se moze izvuci samo ako dovede trenera, i ceo strucni stab iz inostranstva.........

Posto smo kroz celokupnu istoriju dokazalli nebrojeno puta, , da smo nesposobni i kao narod, i kao vodje tog istog naroda, da napravimo iole podnosljive uslove za zivot gradjana ove zemlje.......

Uvezimo, proverene, iskusne , npr, Premijer....Amerikanac.

Ministar za rad........Japanac

Ministar za unutrasnje poslove.........Ruja

Ministar finansija .................Nemac

Ministar poljoprivrede..........Holandjanin

Ministar vojni................Italijan

Ostalo osoblje bi moglo, na nizim nivoima da bude iz Srbije.............

skarfejs:
Srbija se moze izvuci samo ako dovede trenera, i ceo strucni stab iz inostranstva.........

a ti takav sve univerzalan
i sve zadovoljan izigravati
ces zadovoljne gradjane,
ili ces biti gradjanski
instruktor novo-uvezenim
stanovnicima srbije,
za kojima tako tezite,
al te moram razocarati,
na svetu nepostoje
takovi idioti.

Pokreno bi jedan proces sa 3 stavke.

Da se Srbi:
Oboze ( stimulisanje i promovisanje SPC i pravoslavlja kao nacina zivota. )
Sloze ( ukidanje politickih partija da se nemozemo vise oko cega deliti medju sobom )
Umnoze ( podrazumeva sve mere populacione politike kao i politike prema strancima i uljezima )

skarfejs:

Posto smo kroz celokupnu istoriju dokazalli nebrojeno puta, , da smo nesposobni i kao narod, i kao vodje tog istog naroda, da napravimo iole podnosljive uslove za zivot gradjana ove zemlje.......

Uvezimo, proverene, iskusne , npr, Premijer....Amerikanac.

Ministar za rad........Japanac

Ministar za unutrasnje poslove.........Ruja

Ministar finansija .................Nemac

Ministar poljoprivrede..........Holandjanin

Ministar vojni................Italijan

Skar, sve sam te ukapirao i sve se slazem, ali sto ministar vojni iz Italije?!?!

Sem toga, da nam je takav sastav vlade, za 5 godina nam ne bi ni trebala vojska, svi bi nam se klanjali :twisted:

Ja predlazem da torrente bude demokratski izabran diktator, a da postavi skarfejsa za mandatara vlade (vidimo da covek ima dobre ideje). Ja se dobrovoljno javljam na poziciju ministra za silly walk

Don't panic!:
Skar, sve sam te ukapirao i sve se slazem, ali sto ministar vojni iz Italije?!?!
Don't panic!:
Sem toga, da nam je takav sastav vlade, za 5 godina nam ne bi ni trebala vojska, svi bi nam se klanjali :twisted:

Ja predlazem da torrente bude demokratski izabran diktator, a da postavi skarfejsa za mandatara vlade (vidimo da covek ima dobre ideje). Ja se dobrovoljno javljam na poziciju ministra za silly walk

Pa, kapiram , kakvi smo se ratnici pokazali, bas bi nam jedan Italijan sa mandolinom prijao za ministra vojnog..........kakva vojska , takav i ministar vojni :wink:

Back