- Poruka
- 71.146
da brate, sta ce ti zubi. Sto u opste kod zubara ici, nek se prirodno odrzavaju. Spontano nek poopadaju. Bolje pusi posle.Zubi su nebitni!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da brate, sta ce ti zubi. Sto u opste kod zubara ici, nek se prirodno odrzavaju. Spontano nek poopadaju. Bolje pusi posle.Zubi su nebitni!![]()
I pušenje je za slabo potentne.da brate, sta ce ti zubi. Sto u opste kod zubara ici, nek se prirodno odrzavaju. Spontano nek poopadaju. Bolje pusi posle.
brate, sad mi je jasno sto imas fibi na avataru.I pušenje je za slabo potentne.
Jbg. žene izgleda sve odrade da osposobe!
Ne shvataj me ozbiljno.brate, sad mi je jasno sto imas fibi na avataru.
ma ne shvatam te ozbiljno, samo malo iritantno.Ne shvataj me ozbiljno.![]()
nemam nista protiv ako to pali moju partnerku.Licno, dosadno mi.Da li vas pali vezivanje i kako? Volite da ste dominantni ili ne?
predji na lisiceznači da sigurno nisam ravnodušan al nije mi ni neka vrh fantazija... tek oni komleksni čvorovi me i ne lože nešto, ode ti sigurno pola sata samo na vezivanje i odvezivanje
Jednostavno.predji na lisice
I jedno i drugo, nije mi neka fora.tebe su vezivali ili si ti vezivao?
pa nije ni meniI jedno i drugo, nije mi neka fora.
Dobro, to je vec nesto drugo.pa nije ni meni
ali vrbov prutić
![]()
Mozda dozivis u oktobru novo leto zbog foruma, nikad se ne zna.Shvatila sam da je ovaj forum kao ok serija u nastavcima. Prateći seriju, propustiš leto!
Leta uvek lete!Shvatila sam da je ovaj forum kao ok serija u nastavcima. Prateći seriju, propustiš leto!
Kad budeš htela, vodiću i tebe na Adu, ne moraš propustiti letoShvatila sam da je ovaj forum kao ok serija u nastavcima. Prateći seriju, propustiš leto!
Idem uskoro na more. A na Adi sam skoro svaki dan, jutros i na Tašu. A i imam nekoga da me vodiKad budeš htela, vodiću i tebe na Adu, ne moraš propustiti leto![]()
I ti mišliš na hardcorePrilikom vezivanja uvek se prvo dogovoriti o "sigurnosnoj reči"
![]()
Ja bi vikao "pekmez"!Prilikom vezivanja uvek se prvo dogovoriti o "sigurnosnoj reči"
![]()