little danny
Obećava
- Poruka
- 72
a saturn u vagi u 5 kuci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
malena strelica:Meni je saturn u VIII na 22 stepenu u škorpiji, kvadrat sa marsom(u XI u vodoliji), sekstil sa jupiterom(u X u jarcu). E šta bi to sad trebalo da znači?
Ovako laički, ne liči mi na dobro... :???:
little danny:a saturn u vagi u 5 kuci
Molim sve koje se razumeju u ove dve planete i njihovo znacenje u horoskopu, da mi napise. da li je Saturn "los" a Jupiter "dobar"
Pozzz![]()
Da li Jupiter u prvoj kući u Raku daje preveliku emotivnost ili nije toliko ličan uticaj te planete? Da li utiče smao na izgled obzirom da je prva kuća ili ostavlja veliki uticaj i na karakter?
Sa spada pod malefike a Ju pod benefike ali to ne mora da znaci da ce Saturn da ti donese lose a Jupiter dobro.
Jeste najlepša planeta!Kažu kada je dobro postavljen u nastalu, ženama daruje lepotu.Kad je darežljiv, ume baš lepo da nagradi, kad nije vraća nas i vuče nazad da bismo uvideli svoje greške i krenuli opet ako treba i ispočetka,ali svakako napred. Tako ga ja doživljavam iz lične perspektive.Samo nema protekcije, pa tako ko je šta zaslužio, to i dobija!Zato ga zovu "učiteljem", dok ga mnogi doživljavaju kao uništitelja, što je nepravedno.... pricamo o SATURNU. Gde se kome nalazi, ko je najgore prosao, kako izvuci mudrost iz njegovih udaraca, i da li mislite da je sa svojim prstenovima najlepsa planeta?