Veze

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

emotivna_devojka

Početnik
Poruka
2
Treba mi savet😇imam decka i u vezi smo 3 meseca super se slazemo nikad se nisam posvadjala sa njim. Nasa veza se polako gasi jer se vidjamo samo jednom na svakih 7 dana i to je za mene jako malo.On mi je rekao da zeli cesce da se vidjamo da idemo na neki izlet ja sam se slozila sa njim. Vec je proslo dve nedelje i nismo se videli, od pocetka veze se slabo vidjamo.

I narucio mi je poklon pre mesec ipo dana ja sam ga pitala sta bi sa onim poklonom sto si trebao da mi das on je rekao sta te briga hahahahah za poklon se ne pita.

A nista mora malo srpljenja,sad ne mozes ga uhoditi dal ima neke kombinacije sa strane,jer kad se neko lozi i posveti onda trci ka tom prioritetu,tako da probaj da iskuliras da on tebe juri ne da mu saljes poruke gde je i sto se ne vidjate i da ti je frka

Treba mi savet😇imam decka i u vezi smo 3 meseca super se slazemo nikad se nisam posvadjala sa njim. Nasa veza se polako gasi jer se vidjamo samo jednom na svakih 7 dana i to je za mene jako malo.On mi je rekao da zeli cesce da se vidjamo da idemo na neki izlet ja sam se slozila sa njim. Vec je proslo dve nedelje i nismo se videli, od pocetka veze se slabo vidjamo.

I narucio mi je poklon pre mesec ipo dana ja sam ga pitala sta bi sa onim poklonom sto si trebao da mi das on je rekao sta te briga hahahahah za poklon se ne pita.
Nekada je suvišno gubiti vreme ako nema pomaka. Pitaš jednom da se vidite, dva put, tri put... Ne može uvek biti zauzet ako istinski želi biti sa tobom. Druga stvar koja mene iritira je način na koji ti je odgovorio za poklon. "šta te briga". Nekako mi ne deluje emotivno kada se to kaže. To je više kao kada te neko pita: "Šta radiš, šta pišeš" , a ti mu odgovoriš "Šta te briga" stavljajući do znanja da se to ne tiče te osobe.

I taj poklon izgleda čekaš i previše. Niko ne najavljuje poklon mesec ili dva unapred. To je besmisleno. Čak ne znam da neko najavljuje iznenadjenje i dan unapred.

Nadji drugog decka..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back